A angajat 4 asasini să-i execute fostul soţ

Ultima actualizare:

Coşmarul lui Daniel Tiberiu Vădineanu (36 de ani), un afacerist din Constanţa, a început pe 21 februarie, când a primit un telefon de la un bărbat care l-a anunţat că fusese tocmit să-l ucidă. Crima fusese comandată de nimeni alta decât Liliana Vădineanu, fosta lui soţie cu care se afla în proces de partaj. Şocat, Tiberiu Vădineanu a cerut sprijinul poliţiei. Şi l-a avut!

Asta până la întocmirea dosarului. A fost păzit de oamenii legii, a avut poliţişti care l-au escortat, au dormit la el acasă, ba chiar a purtat şi vestă antiglonţ, de frică să nu fie împuşcat. Anchetatorii aveau să afle amănunte şocante pe parcursul investigaţiilor. Bărbatul care a denunţat-o pe femeie nu fusese singurul tocmit pentru asasinat. Ci al patrulea! Se pare că Liliana Vădineanu şi iubitul ei, Lucian Daniel Sasu, au cautat mai întâi un ucigaş în Germania, acolo unde cei doi muncesc.

Ei au plătit chiar şi un avans de 2.500 de euro unui bărbat, urmând ca restul sumei să-l primească după ce îl execută pe Tiberiu. Acesta însă a luat banii şi a fost apoi de negăsit. Atunci, pe 11 februarie, cei doi au venit în România să-şi pună planul în aplicare. Aici au căutat trei presupuşi asasini, cărora le-au promis diverse sume de bani, de la 13.000 la 22.000 de euro.

Unul dintre presupuşii  ucigaşi a anunţat victima   despre planul diabolic al femeii

De frică să nu fie iar ţepuită, Liliana a refuzat să le mai plătească vreun avans, motiv pentru care unul dintre cei trei i-a dejucat planul şi l-a înştiinţat pe Tiberiu. Pe 27 februarie, Liliana şi Lucian au fost reţinuţi pentru instigare la omor calificat prin împuşcare, neurmată de executare. Spre seară, însă, surpriză! Tribunalul Constanţa i-a pus în libertate pe cei doi complici.

Acum, bărbatul vizat de atentat este disperat. „Cum îşi imaginează magistraţii care i-au lăsat în libertate că mai dorm eu?! Am plecat din judeţ, dar când mă întorc ce fac? Până acum am fost păzit de poliţişti, până au definitivat dosarul... dar acum?", a spus Tiberiu Vădineau pentru replicaonline.ro. El aşteaptă acum decizia Curţii de Apel Constanţa, după ce Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a făcut recurs la decizia judecătorilor.

Liliana şi Tiberiu Vădineanu au fost căsătoriţi timp de 7 ani şi au o fetiţă în vârstă de 6 ani. Mobilul crimei a fost custodia fetiţei, care a rămas la tatăl ei, din cauza plecărilor dese ale mamei în străinătate. Mai mult, prin uciderea lui, Liliana urma să dobândească şi toată averea fostului soţ, care ar fi revenit copilului minor, în calitate de unic moştenitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net