Andrei Năstase şi-a deschis club de fiţe în Neptun

Ultima actualizare:

Oaspeţii au fost aşteptaţi pe covorul roşu chiar de fiul fostului premier. El şi-a delectat invitaţii cu fete frumoase, băuturi rafinate şi muzică bună. Alături i-a stat Mihnea, fratele mai mic, dar şi mulţi alţi prieteni din Bucureşti. Bonton Breeze se află în locul fostului Alcatraz. Clubul din Neptun este "fratele" mai mic al unui celebru local de fiţe din Capitală.

„Nostalgia m-a îndemnat să ajung în Neptun. Ne aducem toţi aminte că Neptunul a fost una dintre cele mai frumoase staţiuni... Am un respect deosebit faţă de ceea ce se întâmplă în Mamaia, dar cred ca e un concept total diferit", a spus Horia Constantinescu, investitor şi prieten al lui Andrei Năstase.

„Am fost alături de prietenul meu Horia de când a plecat la drum şi dat naştere acestui brand. Am vrut să învăţ de la el. Contribuţia fiecăruia a fost în completarea celuilalt... Cred că avem de învăţat de la Radu Mazăre şi chiar e un exemplu", a completat fiul fostului premier. El a adăugat că are susţinerea familiei şi că s-a gândit să-şi aducă şi tatăl la Neptun. La deschiderea clubului Bonton Breeze a cântat Connect-R, spre deliciul turiştilor veniţi la Neptun, dar mai ales al turistelor, care au stat la coadă pentru a primi un autograf de la celebrul cântăreţ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net