Andrei îl face tată socru pe Năstase

Ultima actualizare:

    Andrei Năstase şi Bianca sunt împreună de 5 ani
Andrei Năstase şi Bianca sunt împreună de 5 ani

Băiatul cel mare al lui Adrian Năstase se pregăteşte de nuntă cu femeia pe care o iubeşte de peste cinci ani, Bianca Ciuvăţ. Cei doi au povestit, în exclusivitate pentru Click!, ce planuri de viitor au.

Ultimii ani nu au fost prea buni pentru familia lui Adrian Năstase (65 de ani). Fostul premier a petrecut o perioadă de 226 de zile la închisoare, iar asta a provocat o mare suferinţă soţiei şi, în special, celor doi copii ai săi, Andrei (29 de ani) şi Mihnea (22 de ani). Acum însă, apele s-au liniştit.  Mezinul urmează o carieră în politică, iar fiul cel mare îl va face în curând socru mare. De cinci ani şi jumătate se iubeşte cu Bianca Ciuvăţ, un fost manechin care acum face afaceri cu haine de firmă. Povestea lor de iubire pare desprinsă din filme şi, din declaraţiile lui Năstase jr, se pare că relaţia lor va fi la fel de longevivă precum a părinţilor lui. 

“Pentru mine Bianca e femeia perfectă şi a fost dragoste la prima vedere, chiar dacă ea nu m-a crezut mult timp. Ne-am întâlnit într-un local, aveam cunoştinţe comune. Ea intra, eu ieşeam. Am stat un minut, cât a schimbat două cuvinte cu prietenul meu. Am făcut rost de numărul ei şi i-am spus «vreau să ieşim în oraş, vreau să bem o cafea. E ok să ne vedem în 5 minute?». De la primele întâlniri i-am spus «Bianca, pentru mine ai fost dragoste la prima vedere». Normal că ea nu mă credea şi, uite, s-a dovedit, căci după cinci ani şi jumătate îi spun acelaşi lucru”, a declarat, pentru Click!, Andrei Năstase. Cei doi vor să facă marele pas anul viitor.

“Căsătoria urmează, dar o să fie o surpriză. Avem o relaţie foarte frumoasă, iar nunta e doar o verighetă, o hârtie în plus. Ne dorim, însă, foarte mult copii, în special o fetiţă”, ne-a mai spus Andrei. Iar la acest capitol, iubita lui l-a completat. “Dacă ne va da Dumnezeu un copil, sper să aibă ochii lui Andrei. E un băiat curat, sincer, aşa cum mi-l doresc. E sufletul meu pereche”, ne-a spus Bianca Ciuvăţ.  

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net