Andreea Marta, şefa bordelului de lux, trimisă în judecată pentru prostituţie

Ultima actualizare:

    Andreea Marta nu s-a ascuns de  jurnalişti, a mers cu privirea sus,  prevestind parcă decizia  magistraţilor, luată la trei ore  după terminarea şedinţei (fotografii: Dan Bistriţeanu)
Andreea Marta nu s-a ascuns de jurnalişti, a mers cu privirea sus, prevestind parcă decizia magistraţilor, luată la trei ore după terminarea şedinţei (fotografii: Dan Bistriţeanu)

Andreea Marta, soţia fostului consilier al lui Sorin Blejnar, de pe vremea când acesta era şef al Fiscului, a fost trimisă în judecată pentru prostituţie şi proxenetism.

În vârstă de 28 de ani, Andreea Marta conducea o întreagă reţea de prostituţie, ajutată de sora sa, Maria Magdalena Lungu (38 de ani), taximetristul Vasile Panait (44 de ani) şi Victoria Spânu (32 de ani).

Potrivit DIICOT, Marta şi Lungu alegeau fetele cu mare atenţie din rândul celor care participau la concursuri de frumuseţe sau prezentări de modă şi le plasau oamenilor de afaceri care plăteau sume fabuloase pentru favorurile sexuale.

Întâlnirile amoroase au avut loc în principal în Bucureşti şi Braşov, dar şi la diverse petreceri organizate în alte localităţi din ţară. Totodată, reţeaua condusă de soţia fostului consilier Codruţ Marta şi-a desfăşurat activitatea şi în Italia, Elveţia şi Principatul Monaco.

Dosarul va fi judecat la Judecătoria sectorului 1 Bucureşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net