Concerte şi târguri de cadouri. Uite unde te poţi distra zilele viitoare!

Se apropie Ziua Naţională, Moş Nicolae, apoi Crăciunul, iar în marile oraşe începe să miroasă a sărbătoare. Ai toate motivele să ieşi din casă şi să petreci timp de calitate, alături de prieteni, la concertele şi târgurile de cadouri care sunt anunţate în perioada următoare.

Andra, concert tradiţional, de 1 Decembrie

Chiar de Ziua Naţională, Andra va susţine concertul „Tradiţional”, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Acest spectacol a fost susţinut până acum în faţa a zeci de mii de români  pe scene din Londra, Chişinău şi în patru oraşe ale ţării. “Mi-am dorit să sărbătoresc Ziua Națională cu acest spectacol eveniment, «Tradițional», în care mi-am pus tot sufletul și iubirea față de tradițiile românești, de la muzică, dans, până la port și obiceiuri, chiar în Ardeal, unde s-a înfăptuit Unirea Principatelor acum 101 ani. Sper să cântăm împreună și să tresărim de dor, dar și de bucurie, să trăim o experiență care să ne apropie de rădăcini, dar și unii de alții, ca și cum am fi cuvintele care formează o poveste frumoasă“, a spus Andra. 

Ce poţi găsi la «Târgul Cadourilor Fericite»

 

Luni, 2 decembrie, între orele 18.00 şi 23.00, Happy Hours din Bucureşti găzduieşte cel mai inedit târg de cadouri. Aici găseşti cele mai simpatice, utile şu gustoase produse, dar şi servicii de înfrumuseţare, prezentate chiar de către creatorii lor: designeri, bucătari, specialişti în beauty. De la haine, accesorii şi încălţăminte, până la produse tradiţionale bio, toate se găsesc la Târgul Cadourilor Fericite. În afară de cumpărături, puteţi asista la o prezentare de modă marca Sonia Trifan şi la un show artistic de joc şi voie bună susţinut de cuplul de artişti de muzică populară Claudia şi Dumitru Stroie. 

Voltaj aniversează 20 de ani

 

Trupa Voltaj aniversează 20 de ani de muzică, pe care-i marchează printr-un show live la Sala Polivalentă din Bucureşti. Concertul, numit sugestiv „Ca la 20 de ani”, are loc miercuri, 27 noiembrie, de la ora 19.30, şi face parte din turneul naţional aniversar ce cuprinde Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Timişoara, Satu Mare, Deva, Sibiu, Piatra Neamţ, Brăila şi Buzău. Biletele au preţuri cuprinse între 50 şi 200 de lei. 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1