Anchetă la Poșta Română. Un poștaș a murit pe stradă

postas-mort-pe-teren.jpg

Poștașul se pare că a făcut infarct în timp ce se afla pe teren
Poștașul se pare că a făcut infarct în timp ce se afla pe teren

Moarte suspectă! Un poștaș a decedat ieri în sectorul 6 al Capitalei. Medicii de la SMURD, sosiți la fața locului, au constatat că bărbatul a suferit un infarct. Acum, are o loc o anchetă la Poșta Română.

Bărbatul avea 47 de ani și lucra de o viață ca poștaș. Era obișnuit să facă teren și nu părea să aibă probleme de sănătate. Mai ales că examenul pentru medicina muncii îl trecuse în urmă cu aproximativ două luni.

Dar iată, însă, că ieri, 14 ianuarie, în timp ce se afla la serviciu, acestuia i s-a făcut rău pe o stradă din sectorul 6.

Potrivit Poliției Capitalei, o femeie a văzut că omul nu se simte bine și a cerut ajutor. ”Persoana nu a fost victima vreunei agresiuni. Ieri, în jurul orei 16, agenți de siguranță publică din cadrul Secției 25 Poliție au fost sesizați direct de către o femeie, care l-a observat pe angajatul Poștei că se simte rău. Polițiștii au solicitat un echipaj de prim ajutor, care i-a aplicat manevre de resuscitare, rămase însă fără rezultat, fiind declarat decesul bărbatului.Cadavrul a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă (accident de muncă)”, au precizat oamenii legii.

Medicii de la SMURD au constatat că poștașul a suferit un infarct. Nu a fost jefuit de banii pe care-i avea în geantă, astfel că Poșta Română nu a suferit pagube materiale.

 

Loading...