Ancheta în care este implicat Doru Iuga, legată de violarea şi uciderea unui băieţel în 2004!

Ultima actualizare:

UPDATE: Patru persoane, printre care şi directorul OTV, Doru Iuga, au fost reţinute în dosarul pentru proxenetism. Audierile continuă la Poliţia Capitalei.

Poliţişti susţin că Doru Iuga este implicat într-o reţea de proxenetism cu bărbaţi printre care s-ar afla şi copii. 26 de persoane sunt cercetate în acest caz, printre care şi diverşi oameni de afaceri.

Cadavrul lui Ion Gabriel Dragomirescu a fost descoperit la începutul lunii februarie 2004 aruncat într-un şanţ în apropiere de localitatea ilfoveană Ciolpani, pe drumul care leagă Complexul Snagov de Drumul Naţional 1, informează adevarul.ro

El avea răni la mâini şi în zona capului, medicii legişti stabilind ulterior că a murit strangulate. În plus, el fusese violat înainte de a fi ucis.

Deşi multe probe au fost distruse până la sosirea anchetatorilor la faţa locului, ei au stabilit că băiatul fusese ucis în altă parte. Mai mult, au obţinut o probă ADN despre care se presupune că îi aparţine autorului crimei.

Acest lucru nu i-a ajutat, însă, la rezolvarea cazului, deşi au avut peste 200 de suspecţi şi au audiat peste 1.000 de persoane în dosar.

În 2004, Ion Gabriel Dragomirescu era elev în clasa a patra la Şcoala «Mihai Eminescu» din Bucureşti şi locuia împreună cu tatăl său şi concubina acestuia, dar şi cu sora mai mare, elevă în clasa a cincea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
euro valuta bani pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net