Ana-Maria-Cociș, o profesoară de fizică din Bistrița, a murit infectată cu Covid. Mesaje emoționante în memoria sa

Ultima actualizare:

    Ana-Maria Cociș a fost profesoară de fizică la la Colegiul Național “Andrei Mureșanu” din Bistrițafoto: Facebook
Ana-Maria Cociș a fost profesoară de fizică la la Colegiul Național “Andrei Mureșanu” din Bistrițafoto: Facebook

Mesaje emoționante curg pe rețelele sociale, după decesul profesoarei Ana-Maria Cociș din Bistrița-Năsăud. Femeia avea doar 55 de ani și a fost răpusă de o formă gravă de Covid.

Încă un cadru didactic din Bistrița-Năsăud și-a pierdut viața după ce a făcut o formă gravă de Covid-19, anunță publicația locală timponline.ro.

”Din păcate, vă anunțăm cu regret că ne luăm rămas bun de la încă un cadru didactic ce își continuă misiunea de educator printre îngeri. Colega noastră, Ana-Maria Cociș, profesoară de fizică la Colegiul Național “Andrei Mureșanu”, a pierdut lupta cu virusul nemilos. Drum bun spre ceruri, Ana-Maria!”, a transmis Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud.

Era internată la Spitalul Județean de Urgență Bistrița

Mesaje emoționante au fost publicate și pe pagina de Facebook a instituției de învățământ la care activa profesoara. ”Ana-Maria Cociș ne privește de astăzi discret, dintre îngeri… Profesoară de fizică a Colegiului Național ”Andrei Mureșanu”, Ana-Maria, o prezență luminoasă și echilibrată, pentru care legea atracției universale a fost fascinația disciplinei de studiu, s-a lăsat în final doborâtă de aceasta, trecând în eternitate cu mare grabă. Rămas bun, Ana-Maria! Condoleanțe familiei îndurerate! Per aspera ad astra, Ana-Maria Cociș!”, este mesajul Colegiului Național ”Andrei Mureșanu” Bistrița.

Potrivit publicației citate, Ana-Maria Cociș (55 de ani), care nu era vaccinată împotriva Covid-19, era internată la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net