Amenzi usturătoare pentru manifestanţii pro Arafat

Ultima actualizare:

    Manifestaţie Pro Raed Arafat şi Smurd la Târgu-Mureş
Manifestaţie Pro Raed Arafat şi Smurd la Târgu-Mureş

Mitingul de susţinere a fostului subsecretar de stat dr. Raed Arafat, desfăşurat ieri la Târgu-Mureş a fost urmat de sancţiuni pentru participanţi. Astfel, Jandarmeria a aplicat deja cinci amenzi în valoare de 1.000 de lei fiecare, iar sancţiunile vor continua şi după ce vor fi analizate imaginile filmate la eveniment.

Cei aproximativ 3.000 de mureşeni, care au participat joi la un miting de susţinere a medicului Raed Arafat s-ar putea trezi cu avertismente sau chiar cu amenzi. Jandarmeria analizează înregistrările audio şi video făcute de angajaţii săi la eveniment, iar în termen de şase luni de zile vor aplica şi sancţiuni pentru cei care au participat la mitingul neautorizat.

Până în prezent au fost date cinci amenzi, în valoare de 1.000 de lei fiecare şi un avertisment, unor persoane care, "s-au manifestat un pic mai agresiv"

Nici oamenii politici prezenţi la eveniment nu vor scăpa de ochiul vigilent al legii.

"Mulţi alţii vor primi avertismente, cel puţin unele dintre persoanele publice, care mai puţin sau mai mult, au participat în mod direct la prepararea acestei manifestări. Chiar dacă nu îşi asumă acum acest lucru, sau chiar dacă nu recunosc s-au transmis mesaje din surse aparţinând unor, fie lideri sindicali, fie lideri politici , cu interes de a escalada acest subiect, a degenera într-o manifestare şi cu caracter politic”, a precizat prefectul Marius Paşcan.

Potrivit Jandarmeriei la mitingul de ieri au fost mobilizaţi peste 100 de jandarmi.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net