Amenzi în Galați, după ce într-un microbuz de marfă au fost găsite 21 de persoane care nu purtau mască

Ultima actualizare:

    Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com

Poliţiştii de la Serviciul Rutier al IPJ Galaţi au făcut vineri o razie după apariţia în mediul online a unor imagini cu un microbuz de marfă cu care erau transportaţi mai mulţi zilieri, fără a purta mască şi fără a respecta vreo regulă de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Acţiunea s-a desfăşurat pe strada Brăilei din municipiul Galaţi. În timpul controlului, poliţiştii au depistat în trafic un microbuz de marfă cu care  erau transportaţi 21 de muncitori, mulţi fără mască, şi fără a respecta vreo regulă de prevenire a combaterii coronavirusului. 

”Poliţiştii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 66 de ani, aflat la volanul unui autovehicul care efectua transport de persoane contra cost, fără a deţine autorizaţie de transport. În habitaclul autovehiculului au fost identificate 21 de persoane, deşi acesta ar fi trebuit folosit doar pentru transport marfă”, a transmis IPJ Galaţi.

În urma acţiunii de pe şosea, s-au dat amenzi totale de 5.000 lei atât transportatorului care nu era autorizat, cât şi zilierilor care nu purtau mască de protecţie. Totodată, maşina cu care erau transportaţi ilegal zilierii a rămas fără plăcuţe şi certificat de înmatriculare.

”Poliţiştii au sancţionat conducătorul auto cu amendă contravenţională în valoare de 3000 de lei, luandu-se, totodată, măsura suspendării dreptului de utilizare a acestuia pe o perioadă de 6 luni.De asemenea, 2 persoane aflate în autovehicul au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 2000 de lei, întrucât nu purtau mască de protecţie.”, a mai precizat IPJ Galaţi.

Conform poliţistilor, în maşina respectivă se aflau21 de persoane, deşi autovehiculul ar fi trebuit să fie folosit doar pentru transport marfă, potrivit news.ro.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net