Amenzi de 4.400 de lei pentru fumat în centrele comerciale

Ultima actualizare:

Patronii a trei localuri din Băneasa Shopping City au primit amenzi în valoare de 2.000 lei. Două dintre cafenele au fost închise până la remedierea deficienţelor. Alte patru localuri din magazinul Unirea au primit amenzi de 2.000 de lei, iar în Bucureşti Mall doi patroni au fost amendaţi cu 400 de lei şi au primit avertismente.

Inspectorii au constatat că într-o cafenea se fuma în vecinătate directă cu nefumătorii, deşi acest lucru este interzis de lege, şi nu exista atenţionare privind interzicerea fumatului. Într-un alt local se fuma pe terasă, aceasta fiind amplasată în imediata apropiere a căii de acces spre centrele comerciale. Localul respectiv avea amenajat spaţiu special pentru fumători, dar nu avea închise geamurile de separare.

Legea 349/2002 privind limitarea efectelor consumului produselor din tutun prevede interzicerea fumatului în spaţii publice închise şi delimitarea clară a spaţiilor din localuri destinate fumătorilor şi nefumătorilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net