Amenințare cu bombă în Râmnicu Vâlcea! 3000 de persoane au fost evacuate din două mall-uri

Ultima actualizare:

    Amenințare cu bombă în Râmnicu Vâlcea! 3000 de persoane au fost evacuate din două mall-uriFoto: Arhivă
Amenințare cu bombă în Râmnicu Vâlcea! 3000 de persoane au fost evacuate din două mall-uriFoto: Arhivă

Aproximativ 3.000 de persoane au fost evacuate din cele două mall-uri aflate în municipiul Râmnicu Vâlcea, duminică seara, în urma ameninţării cu bombă făcută la numărul unic de urgenţă 112, relatează Agerpres.

Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, aproximativ 300 de persoane au fost evacuate din mall-ul vechi şi 2.500 din noul centru comercial. Evacuarea celor două clădiri s-a făcut fără incidente.

Conform aceleiaşi surse, în jurul orei 18,54 a fost primit un apel pe 112 cu privire la faptul ca în mall-ul nou din municipiul Râmnicu Vâlcea este amplasată o bombă.

„Poliţişti, jandarmi şi forţe SRI s-au deplasat imediat la ambele mall-uri din municipiu, unde au fost luate măsuri conform procedurilor legale. De asemenea, poliţiştii efectuează verificări pentru identificarea apelantului. Rugăm cetăţenii care se află în incinta mall-urilor să respecte indicaţiile date de către forţele de ordine", au transmis reprezentanţii IPJ Vâlcea, potrivit sursei anterior menționate, citate de Digi 24. 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea a anunţat că a fost solicitată intervenţia pompierilor la noul mall din oraş. Aceeaşi sursă precizează că au fost pregătite şi corturile pentru asigurarea condiţiilor necesare acordării primului ajutor în cazul în care ar exista victime.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net