Ameninţa că sare cu fetiţa în braţe

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Şase negociatori ai Poliţiei Capitalei, două echipaje de pompieri, o ambulanţă şi o mică armată de poliţişti de la Ordine Publică.

Toate aceste efective au fost chemate de urgenţă, ieri, pentru a-l împiedica pe un bucureştean să se arunce de pe casă, cu fetiţa lui de patru ani în braţe. Ionuţ Manea a ţinut cu sufletul la gură o stradă întreagă, aproape şase ore.

„Vreau casă, vreau casă", ţipa tânărul de pe acoperişul casei din strada Sabinelor nr. 57. În braţe o ţinea strâns pe micuţa Mia şi ameninţa că se aruncă în gol, cu ea cu tot, dacă autorităţile nu-i pun la dispoziţie o casă ori un teren de 300 mp în centrul Capitalei.

Imediat ce bărbatul a coborât, medicii au consultat-o pe fetiţă

simeon stalpnicul png

Tânărul a recurs la acest gest după ce proprietarul imobilului în care locuia a venit să-şi revendice proprietatea. Pentru a-şi spune oful, Manea şi-a ţinut copilul în soare, la peste 20 de metri înălţime.

Pentru gestul lui a fost amendat cu 500 de lei. Atât costă doar benzina de care au nevoie Pompierii, Poliţia şi Ambulanţa pentru a se deplasa la o astfel de intervenţie.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net