Amendată că a chemat poliţia să o salveze de soţul bătăuş

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După ce a suportat timp de 13 ani bătăile soţului, o femeie din Medgidia a decis să ceară ajutor autorităţilor. La ultimul scandal, a chemat poliţiştii crezând că o vor salva din comşarul în care trăia. Surpriză! Oamenii legii au aplicat o amendă însă nu bărbatului, ci tocmai ei, pentru că i-ar fi adus injurii soţului.

Florina Monea, de 36 de ani, trăieşte o adevărată dramă. Femeia povesteşte că, de ani de zile este bătută de soţul ei. A vrut de multe ori să-l părăsească, însă întotdeauna s-a gândit la fetiţa lor şi a trăit cu speranţa că într-o zi bărbatul îşi va da seama că greşeşte.

Nu a fost aşa. Cu timpul, soţul ei a început să-şi bată şi copilul. Atunci, Florina a decis să divorţeze, însă calvarul ei nu s-a oprit. Pentru că nici unul dintre cei doi nu a avut unde să se mute, locuiesc în continuare împreună, iar fostul soţ nu a încetat cu agresiunile.

simeon stalpnicul png

Dovadă stau nenumăratele certificate medico - legale pe care Florina le are. Aceasta spune că nu a avut curajul să ceară ajutor până acum. Însă, după ultima bătaie pe care a primit-o săptămâna trecută, când i-a cerut fostului soţ pensia alimentară, a chemat poliţia.

„Toată casa era numai sânge. El ţipa la mine şi se vedea cu ochiul liber că fusesem bătută. A doua zi, am rămas înmărmurită. M-am trezit cu amendă pe motiv că i-am adresat injurii şi expresii jignitoare fostului soţ", povesteşte femeia, care spune că nu mai poate trăi aşa.

Poliţia spune că singura soluţie ar fi ca femeia să ceară în instanţă un ordin de protecţie. Magistraţii îi pot interzice bărbatului să se apropie de victimă sau chiar îl pot da afară din casă. Dar, numai timp de 6 luni.

„Ne-am mai certat, i-am mai dat o palmă, dar copilul l-am bătut doar o singură dată” Nelu Vlad, fostul soţ

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net