Ambasadorul Ciprului în România, Filippos Kritiotis, găsit mort în locuința sa

img.jpg

Ambasadorul Ciprului în România, Filippos Kritiotis, a fost găsit mort în locuința sa
Foto: Arhivă personală
Citeste tot despre: 

Ambasadorul Ciprului în România, Filippos Kritiotis, a fost găsit decedat, în reședința sa din București în acest weekend. Decesul ar fi avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Diplomatul era cunoscut cu probleme cardiace, iar primele date arată că nu ar fi vorba despre o moarte violentă. Poliția cercetează totuși condițiile în care a avut loc decesul și nu exclude nicio variantă, însă doar necropsia va arăta ce s-a întâmplat cu adevărat.

Ambasadorul Ciprului în România, Filippos Kritiotis, găsit mort în locuința sa

Ambasadorul se afla în funcție din iulie 2019. El s-a născut pe 14 august 1957 în orașul Pafos, din Vestul Ciprului, era căsătorit și avea o fiică, potrivit protv.ro.

Cazul a fost preluat de ofițerii de la Serviciul Omoruri, deoarece se încadrează, totuși în categoria „moarte suspectă”. Trupul său a fost preluat de medicii legiști și transportat la INML pentru a putea fi efectuată necropsia și a se stabili cu exactitate motivul morții.

Moartea acestuia a fost anunțată în Cipru de către Ministerul de Externe printr-un comunicat. „Cu tristețe și emoție profundă ne luăm rămas bun de la distinsul nostru coleg, ambasadorul Republicii Cipru la București, Filippo Kritiotis, care a murit brusc duminică dimineață”, au transmis aceștia.

Loading...