VIDEO Scene incredibile la Craiova! Amantul a fugit trei kilometri în pielea goală

amant_copy.jpg

„Atletul” dezbrăcat a făcut furori printre trecători
Citeste tot despre: 

Secvenţe incredibile la Craiova! Un bărbat care şi-a prins soţia în pat cu amantul a avut o reacţie aparte. Calm, fără să dea semne de nervozitate, soţul încornorat i-a luat rivalului hainele şi i-a cerut, scurt, să plece. Apoi a pornit pe urmele sale cu maşina şi a filmat aventura care a stârnit uimirea şi, deopotrivă, amuzamentul trecătorilor.

Aventură amoroasă cu final neaşteptat în capitala Olteniei! Oamenilor aflaţi pe stradă nu le-a venit să-şi creadă ochilor: un individ gol-puşcă alerga pe trotuar. Episodul care a stârnit hohote de râs s-a petrecut la finalul săptămânii trecute.  
Un bărbat s-a trezit înşelat de nevastă ziua în amiaza mare. Cei doi soţi din cartierul craiovean Cernele deţin un magazin chiar în faţa casei. Omul se afla cu treburi, la prăvălie, dar la un moment dat a avut nevoie de ceva şi a intrat în locuinţă. Nu mică i-a fost mirarea când şi-a văzut nevasta dezbrăcată, alături de un bărbat. Fără să aibă o reacţie necontrolată, olteanul căruia nevasta i-a pus coarne de cerb a acţionat cu mult calm. Astfel, omul i-a luat amantului hainele şi l-a dat afară din căminul conjugal. Înfricoşat, iubăreţul n-a stat nici o clipă pe gânduri, a tulit-o din dormitor, a ieşit pe stradă şi a luat-o la goană pe trotuar.

Imperturbabil, soţul înşelat a scos telefonul mobil şi a început să-l urmărească, de la volan, în timp ce-l filma pe individul dezbrăcat. În maşină, alături de bărbat a urcat şi un prieten. Cei doi au dat drumul la muzică şi l-au filmat pe bărbatul care a alergat pe străzi, ca un veritabil atlet de semi-fond, aproape trei kilometri. 

Fără să aibă habar despre ce este vorba, trecătorii au avut reacţii diverse, scrie adevarul.ro. Unii şi-au făcut cruce, crezând că au de-a face cu un ins care nu e întreg la minte, alţii au izbucnit în râs şi n-au ezitat să glumească pe seama alergătorului în costumul lui Adam. Şoferii îl claxonau de zor pe amantul ghinionist, iar unii dintre ei îi atenţionau în amuzamentul celorlalţi: „Unde te duci, frate, aşa?... Bă, unde e masca? Să păstrezi distanţa!”. 

Click! spune

Cursa nebună pe străzile Craiovei a luat sfârşit după un traseu de trei kilometri. Umilit şi aproape epuizat, individul prins la nevasta altuia a zărit o staţie de benzină şi s-a refugiat în interiorul acesteia, cerând ajutor. Cineva i-a adus câteva haine, astfel că a reuşit să plece, desigur, cu o amintire de neuitat.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1