Amanta și soția unui bărbat din Iași au ajuns în fața judecătorilor pentru «prejudicii de imagine»

triunghi-amoros.jpg

femeie se uita la doi indragostiti
Soția a fost dată în judecată de amantă pentru presupuse prejudicii de imagine
foto: Shutterstock
Citeste tot despre: 

Soţia şi amanta unui bărbat din Iaşi se judecă de câţiva ani, după ce amanta a acuzat soţia că i-ar fi adus prejudicii de imagine prin câteva postă pe Facebook.

Situație mai puțin obișnuită la Iași, unde soția unui bărbat a ajuns să fie dată în judecată pentru că i-ar fi adus acesteia prejudicii de imagine, transmite Adevărul.

În afara daunelor morale pe care le-a solicitat, amanta (A.A.) doreşte şi ca soţia (P.M.) să publice sentinţa finală pe pagina de Facebook, dar şi în presă, pe cheltuială proprie. Aceasta spune că soţia a publicat mai multe informaţii pe reţelele de socializare, prin care i-a fost afectată imaginea. P.M. ar fi scris pe Facebook că A.A. a primit bani pentru întâlnirile pe care le-a avut cu bărbatul, astfel fiindu-i conturată imaginea unei persoane imorale şi i-a fost afectată imaginea de soţie, mamă şi contabilă. 

Magistrații au decis în favoarea soției

Magistraţii au luat o decizie doar după ce au citit postările şi comentariile dintre cele două femei, de pe Facebook. 

„Din conţinutul acestor postări rezultă că între părţi au mai existat convorbiri anterioare, postările constituind urmarea atitudinii reclamantei. Existenţa relaţiei extraconjugale a reclamantei cu soţul pârâtei a fost recunoscută de aceasta. Este cert că reclamanta a primit anumite sume de bani de la soţul pârâtei, dar nu s-a dovedit că relaţia a avut acest scop. Instanţa nu poate reţine că din conţinutul postărilor rezultă că pârâta ar fi avut intenţia de a denigra. Postările se referă la o faptă reală şi nu sunt folosite cuvinte sau expresii necivilizate la adresa reclamantei”, au transmis judecătorii.  

Află de pe Adevarul.ro ce sumă trebuie să plătească amanta, drept cheltuieli de judecată
 

Loading...