Am văzut-o și pe asta! Se pun borduri din plastic

Ultima actualizare:

    Un kilometru de borduri din plastic costă 180.000 de leiFOTO: digi24.ro
Un kilometru de borduri din plastic costă 180.000 de leiFOTO: digi24.ro

Capitala este campioană la pus borduri. În perioada edilului Adriean Videanu (2005 -2008), în București, s-au schimbat bordurile din tot orașul cu unele care s-a sfărâmat foarte repede. Acum, se pun borduri din plastic. Un kilometru costă 180.000 lei (40.000 euro).

S-a dus moda bordurilor din beton, în Bucureşti au apărut bordurile de plastic! E soluţia pe care au găsit-o edilii de la sectorul 4 pentru bulevardul care trece pe lângă Parcul Tineretului, scrie digi24.ro. Plasticul pus peste blocurile de ciment ar avea scopul să le protejeze, spun cei de la primărie.

Pe Bulevardul Şincai, în zona Parcului Tineretului, muncitorii sparg cimentul de zor. Fac astfel loc pe lângă borduri, pentru a le acoperi cu folii din plastic şi fibră de sticlă.

Un kilometru de borduri va fi acoperit cu plastic. Totul va costa 180.000 lei, adică 40.000 de euro.

Cristian Zărescu, purtătorul de cuvânt al primăriei sectorului 4: ”Avem un proiect pilot de a rezolva problema bordurilor care sunt foarte deteriorate. Este o metodă folosită în străinătate. Vor rezista mult mai mult, vor arăta mult mai bine şi costul este la aproximativ 50% cât ar costa dacă le-am înlocui”, a spus Zărescu, citat de digi24.ro. Acesta a precizat că bordurile de pe Bulevardul Brâncoveanu, înlocuite acum, au fost schimbate anul trecut de Primăria Capitalei.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net