«Am stat 5 ore la coadă ca să mă angajez la Ford»

Ultima actualizare:

    Craiovenii îşi pot depune  dosarul de angajare până vineri (Foto: Andreea Mitrache)
Craiovenii îşi pot depune dosarul de angajare până vineri (Foto: Andreea Mitrache)

Conducerea Ford Romania a dat startul la angajări. Oficialii au anunţat că recrutează 500 de muncitori. Ieri, sute de craioveni cu CV-urile în mână au stat la coadă, ore în şir, pentru a obţine un post la uzina din Bănie.

Încă de la primele ore ale dimineţii oamenii s-au îmbulzit la sediul firmei care se ocupă de recrutarea angajaţilor, în speranţa că vor ocupa unul dintre cele 500 de posturi puse la bătaie de compania de automobile.

Unii oameni au spus că aşteaptă de un an de zile să îşi depună CV-ul la uzina din Bănie. „Eu am mai încercat şi anul trecut să mă angajez la Ford, dar din păcate am fost respins. Dacă nici de data aceasta nu o să am noroc, mai bine plec să muncesc peste graniţă", a spus un craiovean.

Ford recrutează, în principal, operatori de bază pentru liniile de producţie, dar oficialii sunt interesaţi şi de extinderea forţei de muncă prin aducerea unor specialişti de întreţinere.

Oltenii spun că sunt gata să lucreze şi câte zece ori pe zi la Ford, dacă vor primi un salariu decent. Ei se plâng că în Craiova cu greu îţi găseşti un loc de muncă. Marin Dima (52 de ani) este în căutarea unui loc de muncă de câteva luni bune.

„Stau la coadă să pot să îmi depun CV-ul de la primele ore ale dimineţii. În Craiova nu ai unde să te angajezi. Sunt firme puţine, iar din cauza crizei economice fiecare patron se descurcă cum poate. Cu angajaţi puţini şi salarii mici", a spus bărbatul.

60.000 de maşini vor ieşi pe poarta fabricii în acest an

Ford Motor Company a venit în România în 2007, cumpărând pachetul majoritar de acţiuni al Automobile Craiova şi preluând, în 2008, uzina Automobile Craiova.

Ford va lansa în luna iunie producţia noului model B-Max şi estimează că va produce în acest an 60.000 de maşini. În prezent, la fabrica Ford de la Craiova lucrează 3.500 de angajaţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net