«Am învăţat 16 ore pe zi ca să mă fac poliţistă»

Ultima actualizare:

    Victoria Elena  Dumitrescu  a avut medii  foarte mari şi  în timpul liceului
Victoria Elena Dumitrescu a avut medii foarte mari şi în timpul liceului

Frumoasă, deşteaptă şi foarte hotărâtă! Victoria Elena Dumitrescu a fost prima pe lista admişilor din acest an la Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza”, obţinând media 9.70. Absolventă a Colegiului Naţional „Zinca Golescu“ din Piteşti, Victoria a fost singura dintre toţi cei peste 2.400 de candidaţi care a obţinut nota 10 la engleză.

1.228 de tineri s-au luptat anul acesta pentru cele 238 de locuri puse la dispoziţie la Facultatea de Poliţie din cadrul Academiei “Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti. Victoria Elena Dumitrescu din Piteşti a luat cea mai mare medie. Ea e obişnuită să fie printre primii, fiind unul dintre cei mai buni absolvenţi din Argeş. Media cu care a absolvit cei patru ani de liceu a fost 9,89, iar la bacalaureat a avut media 9,43. ”Concurenţa a fost una acerbă, o medie de aproape 6 candidaţi pe loc la facultatea la care am dat eu examenul”, spune Victoria pentru adevarul.ro.

Tânăra eminentă care a intrat prima la Academia de Poliţie ne-a mai declarat: ”Grilele s-au corectat pe loc şi ştiam că intru sigur cu media asta, dar nu şi că sunt prima. Sinceră să fiu, nu mă aşteptam să intru prima din ţară la Academia de Poliţie. Am ales Facultatea de Poliţie deoarece îmi doresc foarte mult să devin poliţist. De mică, încă de când aveam 5-6 ani, mi-a plăcut această meserie. Avem şi în familie alţi membri care lucrează în Armată şi Poliţie”.

Victoria a învăţat foarte mult pentru admiterea la Academia de Poliţie. ”Cred că am învăţat în medie vreo 15-16 ore pe zi. Cred că cel mai mare sacrificiu a fost lipsa somnului, pentru că cel mai bine şi mult învăţam noaptea că să nu fiu deranjată”, spune Victoria.Tânăra cu o minte strălucită nu are de gând să plece din ţară după absolvire: ”Pentru mine, plecatul din România nu a fost niciodată o opţiune. Chiar cred că schimbarea începe cu mine şi sper să pot să ajut cu ceva. Mai ales că acum ştiu câte ceva despre istoria acestei ţări şi nu merită să fie părăsită”. După absolvire, Victoria şi-ar dori să lucreze la DNA, Crimă Organizată sau Antidrog.

La Facultatea de Poliţie,  lupta a fost acerbă: 6 pe loc!
La Facultatea de Poliţie, lupta a fost acerbă: 6 pe loc!
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net