«Am făcut sex cu minore în maşina poliţiei!»

Ultima actualizare:

Detalii şocante ies la iveală în cazul scandalului izbucnit, pe 20 iunie, la IPJ Iaşi, atunci când un poliţist a fost arestat preventiv pentru sex cu minore.

Anchetatorii au ajuns la concluzia că Daniel Marian Avarvarei (29 de ani), nu era singurul agent care avea astfel de activităţi în timpul serviciului. Agentul Ciprian Moneaga a profitat şi el de victimele traficanţilor de carne vie, chiar în biroul său. Înainte de a trece însă la treabă, poliţistul a cumpărat câteva sticle de băutură şi le-a adus în postul de poliţie. Apoi i-a chemat în birou pe unul dintre traficanţi, care a venit însoţit de o fată de 14 ani.

Deşi ştia că aceasta e minoră, nu a putut refuza oferta. Potrivit bzi.ro, era un fel de cadou care trebuia primit. În schimbul serviciilor sexuale oferite de copilă, poliţistul ar fi trebuit să-l ajute la rândul lui pe traficant.

Au băut amândoi, au făcut sex cu fata, iar apoi, agentul Ciprian Moneaga i-a dat acesteia 20 de lei. Poliţistul nu a fost însă arestat preventiv. În schimb, colegul său, Daniel Marian Avarvarei, poliţist la Mirosloveşti, a întreţinut de mai multe ori relaţii sexuale cu una dintre fetele controlate de aceeaşi grupare, chiar în autoturismul poliţiei. În faţa anchetatorilor, el şi-a recunoscut faptele, dar a precizat că nu ştia că este minoră.

"Mi-a spus că este în clasa a XI-a. Nu părea a fi de 14 ani. Am întreţinut relaţii sexuale cu ea în maşină şi nu am plătit pentru serviciile sexuale prestate de aceasta. Eram îmbrăcat în uniforma de poliţist", a spus tânărul. El a fost arestat pentru 29 de zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net