Am câştigat 5.000 de lei cu Click!MANIA

9-act-img_4621.jpg

Cornel Stelian Coman 5000 lei Click!MANIA
Cornel Stelian Coman e la primul câștig din viață
Foto: Click!

Un bucureștean în vârstă de 48 de ani este în culmea fericirii, și nu doar pentru că a câștigat pentru prima oară în viața lui un premiu, ci mai ales pentru că, la rândul lui, va face un cadou pe cât de frumos, pe atât de util.

Cornel Stelian Coman, cititor fidel al ziarului Click!, a câștigat 5.000 de lei la concursul Click!MANIA, bani cu care își va ajuta fiica. ”Toată suma i-o voi da fiicei mele, care este însărcinată în trei luni. A rămas singură și vreau s-o ajut. Este primul meu nepoțel și consider că este un cadou frumos”, ne-a declarat fericitul câștigător, care nu ratează nici un număr din ziarul lui preferat, Click!
Până la 15 iunie, Click!MANIA te așteaptă cu peste 4.000 de premii. Pe lângă marele premiu (o Dacia Logan), premiile în bani și miile de alte surprize pe care ți le-am pregătit sunt puse în joc și 1.620.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparținând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziarele Click! și Click! de Duminică.
Pentru a câștiga o reducere, pe loz trebuie să apară 3 simboluri cu procent de reducere și gama la care se aplică reducerea.Atenţie! Dacă ai găsit lozul cu simbolul Joker (trifoi) consultă pagina de regulament unde sunt prezentate produsele şi valoarea reducerii aplicate în ziua respectivă.  Premiile se revendică la 021.407.66.28, tarif normal, zilnic între orele 07.00 - 19.00 în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul cu simbolul de reducere.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1