«Am câștigat 1.000 de lei cu Click!MANIA»

8-foto-1-3col-15cm.jpg

Cu cei 1.000 de lei câștigați, Mariana Vasiliu își va răsfăța nepoțica

Premii pe bandă rulantă! Cel mai iubit concurs din presă face zilnic români fericiţi. Doi cititori norocoşi ai ziarului Click! s-au ales cu câte 1.000 de lei după ce au răzuit lozul de concurs.

Primul câştig din viaţa ei a venit de la Click!MANIA. Mariana Vasiliu a dezlipit talonul din ziarul Click! şi norocul a fost de partea ei: 1.000 de lei, după multe încercări eşuate. „Am luat ziarul de dimineaţă, dar nu l-am deschis fiindcă a trebuit să mă apuc de treabă. Eram la serviciu. Spre prânz am luat talonul şi nu mi-a venit să cred , am crezut că nu văd bine. Am întrebat o colegă, care mi-a confirmat că am câştigat o mie de lei. Sunt foarte fericită”, ne-a spus doamna Vasiliu, care lucrează ca menajeră în cadrul unor clădiri de birouri.

Femeia spune că din banii câştigaţi îi va cumpăra jucării cu nemiluita nepoatei sale, Iris, în vârstă de un an. „Cel mai mult îi plac trenurile din lemn. Adoră să se joace cu ele”, ne spune mama ei, care a însoţit-o pe buni la redacţie. Acum, Mariana Vasiliu speră ca norocul să nu o părăsească. Mai sunt şi alte premii în joc care îi fac cu ochii.   

8-foto-2-3col-15cm.jpg

Constantin Mirea a câștigat 1.000 de lei cu ziarul lui preferat

Şi Constantin Mirea, de 75 de ani, a avut surpriza să găsească un premiu de 1.000 de lei, la concursul nostru, Click!MANIA. ”Uite, îmi tremură mâinile de emoţie. Este prima dată când câştig bani la concursul vostru. Am mai găsit reduceri la diverse obiecte utile, dar nu mi-am permis să le iau din pensia mea. Nici nu i-am spus soţiei că am câştigat atâţia bani, am să-i fac o surpriză. Din momentul în care am văzut premiul, am ştiut ce am să fac cu el: am să cumpăr uşi noi la intrarea în apartament, aşa cum ne doream de mult timp”, ne-a spus bucureşteanul Constantin Mirea.
Click!MANIA ţi-a pregătit peste 4.400 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 500.000 de lei.
Loading...