Aly Sadoveanu, interlopul executat în SUA, adus în țară după două luni. Poliția e în alertă

Ultima actualizare:

    Aly Sadoveanu a fost adus în țară și urmează să fie înmormântat
Aly Sadoveanu a fost adus în țară și urmează să fie înmormântat

Aly Sadveanu, interlopul executat în SUA, adus în țară după aproape două luni. Acesta a fost împușcat în cap, în urma unei răfuieli mafiote. Sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului a ajuns luni seară cu un zbor cargo și urmează să fie înmormântat. Poliția Română este în alertă, pentru că oricând ar putea izbucni scandaluri între găștile rivale.

Liderului interlop din Chitila, Aly Sadoveanu (42 de ani), a fost adus în țară. Autoritățile se așteaptă la o înmormântare asemănătoare cu cea a lui Emi Pian, cu sute de persoane, cu priveghi care să se întindă pe câteva zile, dar și cu posibile dispute care s-ar putea ivi între clanurile de interlopi din Capitală.

Astfel că polițiștii sunt în alertă maximă. Aurel Trandafir, zis Aly Sadoveanu, a fost ucis în Statele Unite ale Americii, pe 24 ianuarie de rivalul său Florin Răducanu (37 de ani), zis Americanul, plecat în SUA acum 10 ani.


    Poliția americană a pus recompensă pe capul lui Florin RăducanuFoto: Anaheim Police
Poliția americană a pus recompensă pe capul lui Florin RăducanuFoto: Anaheim Police

Se pare că acesta l-ar fi împușcat în cap din cauza banilor. Nici până acum poliția americană nu are nici o informație despre ucigașul lui Sadoveanu, astfel că oferă recompensă pentru informații care pot duce la prinderea lui.

Pe numele său este emis un mandat de arestare de 1 milion de dolari (cauțiunea pe care ar urma să o plătească Răducanu). Execuția a avut loc în zona Los Angeles, în plină zi.

Aly Sadoveanu era condamnat în România pentru tâlhărie

Buzoianul Aurel Trandafir, zis Aly Sadoveanu, era căutat încă din 2018 de autoritățile de la București pentru o condamnare cu executare, de 6 ani și 4 luni de închisoare, pentru tâlhărie.

În România era cunoscut drept lider al clanului Sadoveanu, care controla zona Chitila din Ilfov. Clanul Sadoveanu împarte sectorul 1 al Capitalei cu membri clanului Gemenii.

Gruparea lui Belgianu din Tunari, se ocupa, în general, cu proxenetismul și a controlat mulți ani piața prostituatelor din București.

Cei din gruparea Sadoveanu își plâng căpetenia pe rețelele de socializare, iar la casa mortului erau deja mai multe persoane și lăutari cunoscuți care-l așteptau încă de duminică.

Citește și: 

Recompensă de 1 milion de dolari pusă pe capul românului care l-a executat în SUA pe interlopul Aly Sadoveanu

Cine a fost Emi Pian, interlopul ucis pe străzile Capitalei. Era liderul clanului Duduianu

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net