Alte două cluburi ale unuia dintre acţionarii Colectiv au ars

Ultima actualizare:

    Costin Mincu deţine alte 11 firme, pe lângă Club Colectiv SRLFoto: Arhiva personală
Costin Mincu deţine alte 11 firme, pe lângă Club Colectiv SRLFoto: Arhiva personală

Costin Mincu, unul dintre cei trei acţionari ai Clubului Colectiv, mai deţine alte 11 firme care se ocupă de cluburi şi organizări de concerte. Printre ele se numără clubul Elephant din Bucureşti şi Goblin din Constanţa.

Incendiul de la Clubul Colectiv, care a avut loc vineri noaptea (30 octombrie) nu este primul care are loc într-un local deţinut de Mincu (38 de ani). În 2010, terasa localului Goblin din Vama Veche a fost distrusă de un incendiu. Conform anchetei, o persoană necunoscută a aruncat combustibil pe lemnul terasei şi i-a dat foc. Potrivit radio3net.ro, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au declarat că incendiul a izbucnit în jurul orei 1.30. Trei autospeciale au fost trimise, iar focul a fost stins după trei ore. 

În urma incendiului, terasa şi anexele, construite din lemn, au fost distruse în totalitate, pe o suprafaţă de aproximativ 850 de metri pătraţi. De asemenea, în incendiu au ars şi mai multe materiale depozitate în apropiere.

În 2014, şi clubul Elephant a fost şi el cuprins de flăcări. Incendiul a izbucnit în jurul orei 11.45 în clubul de pe strada Gabroveni din Centrul Vechi al Capitalei. Clienții clubului au fost evacuați de urgență, iar pompierii au intervenit în jurul orei 00.00, cu mai multe autospeciale și echipaje de prim ajutor. Un reprezentat al echipei de intervenție a declarat că a existat pericolul producerii unei explozii, deoarece în imobilul alăturat se aflau câteva butelii de gaz. 

Colectiv, cifră de afaceri de 45.000 de lei

Costin Mincu deţine Clubul Colectiv alături de Alin Anastasescu şi Paul Cătălin Gancea. Conform zf.ro, societatea Colectiv Club SRL, înfiinţată în octombrie 2014, a avut o cifră de afaceri de 45.000 de lei în 2014. Alin Anastasescu mai controlează compania Sasquatch, cu o cifră de afaceri de 651.000 de lei în 2014, iar Music Hall, firma pe care o deţine împreună cu Costin Mincu, a avut o cifră de afaceri de 223.000 de lei în 2014.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net