Alina Bica află din Panama că va face 4 ani de închisoare?

Ultima actualizare:

    Alina Bica se află din 2017  în Costa Rica, iar în  februarie 2018 a venit  “să-i ţină de urât” şi  prietena Elena Udrea
Alina Bica se află din 2017 în Costa Rica, iar în februarie 2018 a venit “să-i ţină de urât” şi prietena Elena Udrea

Una caldă, una rece! În timp ce Elena Udrea se pregăteşte să devină în câteva luni mamă şi se bucură din plin de această perioadă, Alina Bica află că ar trebui să stea 4 ani la puşcărie. Marţi, fosta şefă a DIICOT a primit condamnarea în două dosare de corupţie. Se pare însă că vestea a aflat-o în Panama, nu în Costa Rica, acolo unde fugise în urmă cu un an!

După condamnarea Elenei Udrea în dosarul “Gala Bute” la 6 ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu, a venit şi rândul prietenei Alina Bica, fostul procuror-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) să-şi afle pedeapsa. Instanţa supremă a decis marţi achitarea Alinei Bica în dosarul privindu-l pe afaceristul Horia Simu, în care fostul procuror-şef a fost condamnat în primă instanţă la trei ani şi şase luni cu executare pentru favorizarea făptuitorului.

În schimb, tot marţi magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au decis menţinerea pedepsei de 4 ani de închisoare cu executare în dosarul în care ridicase ilegal sechestrul pe acţiunile lui Adriean Videanu. Fostul ministru al Economiei a fost achitat de judecători, deşi fusese acuzat că a pasat soţiei şi copiilor acţiunile aflate sub sechestru. Bica mai aşteaptă o sentinţă, vineri, şi în dosarul ANRP.


    Mihai Rădulescu şi-a pus la  dispoziţie casa din San Jose  pentru firma Alinei Bica
Mihai Rădulescu şi-a pus la dispoziţie casa din San Jose pentru firma Alinei Bica

Se pare însă că sentinţele definitive n-o mai găsesc pe Alina Bica în Costa Rica. Audiată marţi, Nicole Tender, soţia omului de afaceri Ovidiu Tender, a spus că fosta şefă a DIICOT a plecat din Costa Rica şi s-a mutat în Panama. Destul de greu de crezut, deoarece conform unor investigaţii realizate de jurnalişti de la săptămânalul Semanario Universidad din Costa Rica, împreună cu Rise Project, Alina Bica ar fi pus bazele unei firme, denumită ASP Centroamerica, alături de alţi români penali care s-au ”retras” în micuţa tară din America Centrală.


    Afacerile fugarilor români  au fost explicate pe  multe pagini în  săptămânalul Semanario  Universidad din Costa Rica
Afacerile fugarilor români au fost explicate pe multe pagini în săptămânalul Semanario Universidad din Costa Rica

Ea s-a implicat în firmă împreună cu soţul ei şi cu omul de afaceri Călin Silviu Pop, iar sediul este în casa altui român căutat, Mihai Rădulescu, care are o vilă cu două etaje într-o suburbie a capitalei San Jose. Şi acest Mihai Rădulescu e grav certat cu legea. Înainte să plece în Costa Rica, în 2012, a fost anchetat de către DNA pentru prejudiciul de milioane de euro produs firmei de stat Electrica Serv SA. 

Udrea a stabilit numele fetiței: Eva Maria!

simeon stalpnicul png

Însărcinată în luna a cincea, Elena Udrea (44 de ani) pregătește deja venirea pe lume a fetiței sale. L-a chemat pe Adrian, logodnicul ei, în Costa Rica și stabilesc tot ce ține de viitorul lor statut, de părinți. I-au ales numele micuței, iar acesta va fi Eva Maria Alexandrov! ”Elena și Adrian au decis ca micuța să poarte numele de Eva Maria. Eva le-a plăcut lor, iar Maria pentru că viitoarea mămică a ținut ca fiica ei să poarte numele bunicii”, ne-a mărturisit o amică de-a cuplului. Acum Elena se simte bine, a trecut de perioada grețurilor și se pregătește pentru marele moment din octombrie. Alexandrov va mai sta acolo doar o săptămână, deoarece afacerile îl cheamă în ţară.  (Andreea Dumitru)

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net