El e singurul patron de la "Colectiv" care face Crăciunul în arest

anastasescu.jpg

alin anastasescu colectiv arest preventiv
Alin Anastasescu rămâne în arest preventiv
foto: România Tv

Patronul de la "Colectiv" care declara în urmă cu aproape două luni că îşi doreşte cu disperare să ajute nu a reuşit să-i înduplece pe judecători. Tribunalul Bucureşti a decis definitiv, joi, ca Alin Anastasescu să fie cercetat în continuare în arest preventiv, în dosarul privind incendiul din Colectiv.

Alin Anastasescu este acuzat de ucidere din culpă, alături de ceilalţi doi patroni ai clubului, plasaţi de patru zile în arest la domiciliu, scrie Mediafax. Instanţa a admis contestaţia formulată de procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi a stabilit ca Alin Anastasescu, unul dintre patronii clubului Colectiv, să rămână în arest preventiv.

În urmă cu trei zile, Judecătoria Sectorului 4 admisese cererea lui Alin Anastasescu de înlocuire a arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu, decizia fiind contestată de procurori la Tribunalul Bucureşti.
Ceilalţi doi patroni ai clubului Colectiv,  Paul Gancea şi Costin Mincu, au fost eliberaţi din arest preventiv şi plasaţi în arest la domiciliu la 21 decembrie, decizia fiind luată atunci tot de Tribunalul Bucureşti.
Alin Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu au fost arestaţi preventiv la 3 noiembrie, în dosarul în care sunt acuzaţi de procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) de ucidere din culpă în cazul incendiului de la 30 octombrie, soldat cu 63 de morţi şi aproximativ o sută de răniţi.

Loading...

Citește și

  • patroni club colectiv

    Luni (2 noiembrie) este a treia zi de doliu naţional pentru ţara noastră. Incendiul produs vineri (30 octombrie) la Club Colectiv a curmat viaţa a 30 de persoane. În plus, aproximativ 140 de oameni sunt încă internaţi în spitale, mulţi dintre ei fiind în stare foarte gravă. Duminică (1 noiembrie), 12.000 de oameni au luat parte la un marş al tăcerii, în memoria celor care au sfârşit tragic în clubul bucureştean.

  • adrian despot vita de vie incendiu colectiv

    Desemnat de stradă să-i reprezinte pe protestatari la consultările de la Cotroceni, Adrian Despot a declinat iniţial invitaţia, ca mai apoi să accepte să se aşeze la masa negocierilor. Refuzul său a fost pus de unii pe seama unei forografii, care lasă loc de interpretări. Solistul apare într-o imagine alături de unul dintre patronii din Colectiv.

  • alin anastasescu colectiv arest preventiv

    Alin Anastasescu, unul dintre acționarii clubului Colectiv, a transmis, joi seară (5 noiembrie), prin intermediul avocatului său, un mesaj în care își exprimă "regretul enorm" pentru suferința celor care au pierdut oameni dragi în noaptea de 30 octombrie, adăugând că își dorește "cu disperare" să ajute "ca un alt Colectiv să nu se mai întâmple".

  • Ghinion teribil sau blestem pentru Costin Mincu, unul dintre cei trei acţionari de la clubul “Colectiv”. Alte două localuri deţinute de el au ars din temelii. Unul în 2010, la Vama Veche, iar altul în 2014, în Bucureşti.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1