Alexandru Cumpănaşu şi-a făcut publice diplomele

Ultima actualizare:

    Alexandru CumpănașuFoto: Arhiva personală
Alexandru CumpănașuFoto: Arhiva personală

Înscris în cursa pentru alegerile prezidențiale, Alexandru Cumpănașu a făcut noi precizări privind studiile sale, după ce s-a vehiculat că nu ar avea cursuri superioare. Candidatul la Cotroceni a absolvit se pare OUS Rozal Academy of Economics and Technology din Elveţia şi a obţinut şi un master.

Alexandru Cumpănaşu a venit cu dovezi care atesă că a absolvit o facultate. Pentru că CV-ul sau nu este public, s-a speculat şi pe seama faptului că nu ar avea nici diplomă de bacalaureat, motiv pentru care unchiul Alexandrei Măceşanu, fata răpită la Caracal, şi-a postat toate documentele pe Facebook."Oficial, am diplomă de studii superioare. Mai exact, am absolvit «OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland», şi am obținut Executive MBA in Leadership and Change Management. Deși eu nu pun accent pe diplome, CV-uri pompoase și diverse titluri de la faculități greu de pronunțat, am simțit nevoia ca aceste calități și aptitudini ale mele să fie atestate și oficial. Practica este esențială în oricare domeniu de studiu, eu așa am început, pentru că trebuie să fii conștient de ceea ce îți dorești să perfecționezi, înainte de a încerca să obții un atestat, o diplomă, pe care să nu o folosești decât pentru a îngroșa filele dintr-un CV.Omul nu este doar un număr de titluri, de diplome, omulnu este caracterizat de o etichetă, sau de un CV, omul este caracterizat strict de capacitatea sa de a-și folosi aptitudinile dezvoltate pe parcursul vieții, la potențialul maxim, într-un domeniu. Faptul că eu am dorit să am această diplomă, nu este din cauza stigmatizării, ci din pasiune și din dorința de a acumula și mai multe cunoștințe în acest domeniu în care activez încă de la frageda vârstă de 16 aniŢ, a notat Ci,pănaşu pe pagina lui de Facebook. 

Cumpănaşu şi-a depus candidatura la BEC în urmă cu două săptămâni

Cumpănaşu şi-a depus candidatura la prezidenţiale după ce a strâns peste 230.000 de semnături. 

„Am depus la BEC peste 230.000 de semnături şi aşteptăm răspunsul celor de la BEC. Din punctul meu de vedere cred că România are o singură şansă de aici înainte. Infracţionalitatea este una care ar trebui să ne pună pe gânduri. Câţi copii trebuie să mai moară, câte fete trebuie să mai fie răpite ca românii să se trezească?”, a declarat Cumpănașu, în fața sediului BEC, conform Mediafax. Acsta a promis că va veni cu noi dezvăluiri despre clanurile mafiote din România care răpesc fetele. Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, candidează la prezidenţiale ca independent.

Citeşte şi:

Crimele de la Caracal. Alexandra Măceşanu, confirmată decedată de testele ADN. A fost ucisă şi arsă de Gheorghe Dincă

Crimele din Caracal. Ce a făcut Gheorghe Dincă după ce a găsit-o pe Alexandra vorbind la 112. Poliţia ar fi avut timp să intervină

image
image
image
image
image
image
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net