Aleşii noştri vor pensii de până la 4.000 de lei. E foame mare! Prinşi cu treburile ţării, parlamentarii votează o lege favorabilă doar lor

Ultima actualizare:

    Dacă vor vota legea, de prevederi vor beneficia parlamentarii din ultimii patru aniFoto: Mediafax
Dacă vor vota legea, de prevederi vor beneficia parlamentarii din ultimii patru aniFoto: Mediafax

Mai au doi ani de mandat şi trag tare spuza pe turta lor! Parlamentarii vor pensii speciale, cât mai mari! De 2.000, 3.000 şi chiar 4.000 de lei, în funcţie de numărul de mandate pe care le-au avut.

E foame mare în Parlament! Aleşii noştri nu scapă nici o ocazie pentru a-şi mai pune un ban deoparte, pentru bătrâneţe. Ieri, Comisia de Muncă a Camerei Deputaţilor a dezbătut, în prezenţa ministrului muncii, Rovana Plumb, un proiect de lege referitor la acordarea unor pensii de lux pentru toţi aleşii locali, ca şi când ar fi rezolvat problema oamenilor de rând care primesc pensii de mizerie!

Pe scurt, legea prevede ca, pe lângă pensia obişnuită, parlamentarii să primească şi o pensie specială, în funcţie de numărul de mandate pe care le-au avut. Aşadar, cei cu un mandat ar urma să primească 2.000 de lei în plus, cei cu două mandate, 3.000 de lei, iar cei cu trei mandate, 4.000 de lei. Potrivit proiectului, aceşti bani se cuvin de la data de 1 septembrie 2010. Asta înseamnă că de prevederi vor beneficia parlamentarii din ultimii patru ani. De asemenea, plata acestor drepturi băneşti se efectuează începând cu luna următoare celei în care legea intră în vigoare, iar plata drepturilor restante se va face pe o perioadă de trei ani. Rovana Plumb a declarat că Guvernul nu susţine proiectul de lege. Aşa că vom vedea ce se va întâmpla când proiectul va ajunge în Senat.

PULS: "Săracii parlamentari!"

Alexandrina Curcă, 61 de ani: „Sunt amărâți! N-au bani, săracii! Noi avem pensii de mizerie. După 29 de ani de muncă, am 506 lei. Am noroc că mă ajută copiii. Parlamentarii să aibă grijă de noi și, apoi, de ei!”


    Foto: Florin Şuler
Foto: Florin Şuler

Marin Stănescu, 77 de ani: „N-au destul? Mai fură mult? N-a avut România hoți mai mari ca ăștia! Eu am muncit 51 de ani și am pensie 900 de lei. Să le fie rușine!”


    Foto: Florin Şuler
Foto: Florin Şuler

Stela Gheorghiu, 82 de ani: „Eu îi văd mereu la TV, dormind, sforăind, jucându-se pe tablete. Nu merită pensii speciale pentru legile pe care le fac! Fac legi doar pentru afacerile lor, nu pentru oamenii de rând. Am muncit 34 de ani ca economist și am 2.000 de lei pensie. Ei de ce să primească la fel pentru patru ani de muncă?”


    Foto: Florin Şuler
Foto: Florin Şuler

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image
actualitate.net
image
actualitate.net