Alerte de călătorie în Europa

Ultima actualizare:

    În toată Italia, astăzi, 6 iulie, este grevă a transportatorilor
În toată Italia, astăzi, 6 iulie, este grevă a transportatorilor

Este vremea concediilor și tot mai mulți români vor să viziteze țări europene. Atenție! Informați-vă înainte! În fiecare zi este câte o alertă de călătorie. Acum, e grevă în Italia și incendii de vegetație în Muntenegru.

Este bine să vă informați înainte să plecați la drum, prin Europa, vă recomandă Ministerul de Externe.

Italia. Grevă națională la nivelul transportului local

simeon stalpnicul png

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Italia că, la data de 6 iulie 2017, sindicatele Usb, Faisa Confail și Sul au anunțat o grevă care va afecta transportul public local din principalele orașe ale Italiei.

Greva va avea o durată de patru ore în majoritatea orașelor, cu excepția capitalei, unde sindicatul Sul a anunțat o grevă de douăzeci și patru de ore. Transportul public local din Roma va fi asigurat în cursul dimineții, până la ora 08.30 și după-amiaza între orele 17.00 și 20.00. Se recomandă consultarea site-urilor companiilor de transport local pentru mai multe informații cu privire la orarul exact și la serviciile de transport afectate.  

Muntenegru. Incendii de vegetaţie

simeon stalpnicul png

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că, în ultima perioadă, s-au produs mai multe incendii de vegetație din cauza temperaturilor foarte ridicate. Autoritățile muntenegrene depun toate eforturile pentru stingerea acestora în cel mai scurt timp și gestionarea cât mai eficientă a acestui fenomen destul de frecvent în perioada estivală.

Dacă, în situaţia puţin probabilă, cetățenii români sunt afectaţi de situaţia din atenţionare, sunt rugați să o semnaleze de urgenţă și să respecte instrucțiunile autorităților muntenegrene care acționează la fața locului.

image
image
image
image
image
image
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net