Alertă! Un adolescent de 18 ani care a făcut accident cu o mașină furată este căutat după ce a evadat din arest din Urziceni

Ultima actualizare:

    Ștefan Petronel Boancă a provocat un accident rutier în IașiFOTO: bzi.ro
Ștefan Petronel Boancă a provocat un accident rutier în IașiFOTO: bzi.ro

Are doar 18 ani, însă un palmares infracțional uriaș. Fără permis auto, a condus o mașină furată și cu numere false, a provocat un accident cu victime și a fugit de la fața locului, iar prins fiind, a evadat din arestul Poliției Urziceni, Ialomița.

Ștefan Petronel Boancă se afla în arestul Poliției Municipiului Urziceni, iar marți, în jurul orei 17.30, a reușțit să evadeze de sub escortă. Potrivit anchetatorilor, acesta a escaladat geamul grupului sanitar și a fugit.

Semnalmentele fugarului   

„Poliţiştii au instituit filtre în tot judeţul, la nivelul IPJ Ialomiţa fiind angrenate forţe suplimentare de la toate serviciile operative în vederea identificării acestuia.  De asemenea, a fost solicitat şi sprijinul jandarmilor ialomiţeni precum şi un câine de urmă. Persoana în cauză are următoarele semnalmente: 1,80 m înălţime,  păr brunet, scurt, ochi căprui, ten deschis la culoare. În momentul evadării tânărul era îmbrăcat cu un tricou negru cu inscripţii albe, blugi negri şi adidaşi albi, fără şireturi. Persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, anunță IPJ Ialomița.

Cum s-apetrecut accidentul din Iași  

Adolescentul a provocat accidentul pe 10 august, în Iași, în cartierul Păcurari. Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul impactului. Șoferul unui autoturism Volkswagen CC nu a acordat prioritate de trecere la schimbarea direcției de mers și a fost lovit de un participant la trafic care circula regulamentar. Imediat, şoferul vinovat a coborât de la volan şi a început să fugă. De asemenea, pasagerul din dreapta, un adolescent de 17 ani, l-a urmat, însă acesta a fost prins de oamenii legii, scrie bzi.ro. Ștefan Petronel Boancă a fost prins și el după câteva zile. 

Citește și: 

Deținutul care a evadat din spital, găsit într-un canal, după șase ore de căutări

Un infractor român este căutat în toată Austria dupa ce a evadat ca în filme dintr-un spital

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net