Alertă! Tânără tâlhărită și ucisă în plină stradă, la Timișoara, când se întorcea de la serviciu. Poliția caută criminalul

femeie_atacata_timisoara.jpeg

strada noaptea timisoara
Tâlhăria a avut locpe strada Jean Monet
Foto: adevarul.ro

Tragedie pe o stradă din Timișoara! O tânără de 37 de ani a fost găsită în stare de inconștiență, cu mai multe lovituri în zona feței și a gâtului. Din nefericire, a murit în drum spre spital. Acum, polițiștii încearcă să dea de urma agresorului.

Timișorenii care au trecut pe strada Jean Monet, în zona Girocului, joi, în jurul orei 20.00, au avut parte de scene șocante. O tânără zăcea inconștientă pe asfalt, fiind rănită la față și la gât. Imediat, oamenii au dat alarma la 112. 

Femeia era rănită la față și la gât 

Sosiți la fața locului, medicii au preluat victima. Femeia era încă în viață, însă, în ciuda tuturor eforturilor cadrelor medicale, tânăra a murit în ambulanță, în drum spre spital, scrie adevarul.ro.

Victima se întorcea de la muncă, iar când a ajuns într-o zonă slab iluminată, aflată în apropierea unui teren viran, a fost atacată. Agresorul a lovit cu furie, rănile provocate fiind foarte grave. Femeia era rănită la față și la gât. Ea s-a prăbușit la pământ, iar atacatorul a dispărut.

Când soţul acesteia a ajuns la faţa locului, le-a spus polițiștilor că femeii îi lipsesc portofelul și telefonul mobil. Investigațiile Poliției continuă, principala pistă fiind a unei tâlhării urmată de moartea victimei.

 

Citește și: 

 

Femei agresate cu sălbăticie pe stradă

 

Tânără româncă din Italia, înjunghiată în plină stradă. Cine a atacat-o și care este starea femeii

 

Loading...

Citește și

  • doinita oancea gatit bucatarie

    Actriţa Doiniţa Oancea a fost agresată fizic, chiar pe stradă. Bruneta a povestit că a fost atacată de doi indivizi, ziua în amiaza mare, care au bătut-o şi nimeni nu a sărit să o ajute. După această întâmplare nefericită, vedeta şi-a propus să meargă la sala luptătorului Cristi Mitrea pentru a învăţa metode de a se apăra.

  • violator 61 de ani

    Un bărbat din Capitală a fost prins în flagrant în timp ce obliga victima să întrețină raporturi sexuale. Sâmbăta, 23 februarie, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au identificat şi depistat un bărbat în vârstă de 61 ani, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de viol și tâlhărie calificată.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1