Alertă meteo. E cod galben de furtuni în centrul țării. Ce ne așteaptă diseară în București

harta-cod-galben.jpg

Hartă România cod galben
Până la noapte, ora 23.00, în centrul țării va fi vreme severă
Sursa foto: Administrația Națională de Meteorologie

Alertă meteo. ANM a emis un cod galben de furtuni care vizează zonele din centrul țării. Vor fi averse, descărcări electrice, vijelii și se vor strânge mari cantități de apă. Pe alocuri, va cădea grindină și se vor produce inundații.

Alertă meteo. ANM a emis un cod galben de furtuni în centrul țării

În intervalul orar 12.00-23.00 se află în vigoare un cod galben de furtuni în vestul și sudul Transilvaniei, în sudul Banatului, în sud-vestul Moldovei și în jumătatea de nord a Olteniei şi a Munteniei. Aici se vor înregistra perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și izolat 40...50 l/mp.

nori-pe-cerul-senin.jpg

Nori pe cerul senin
În Capitală se înregistrează 34 de grade Celsius și vom avea parte de câteva ploi scurte diseară

Vremea azi în București

Vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi mai mult senin în prima parte a zilei, apoi vor fi înnorări trecătoare și va crește probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade. Administraţia Naţională de Meteorologie va a

Cum va fi vremea în această săptămână

Până la sfârșitul acestei săptămâni, vom avea parte de o vreme călduroasă, cu ploi de vară în zona montană, de scurtă durată și temperaturi ridicate, care vor atinge ziua 32...34 de grade. Vremea se va menține călduroasă în cea mai mare parte a țării, iar vineri va fi caniculă în Câmpia Română. În București, vremea va fi călduroasă după-amiaza atunci când maximele vor atinge 34 de grade Celsius, iar vântul va sufla slab și moderat.

Citește și: 

Prognoza meteo pe două săptămâni. ANM a făcut anunțul! Toamna vine după 15 august

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1