Alertă falsă! O tânără a sunat la 112 și a anunțat că a fost sechestrată în zona Drumul Taberei din Capitală

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

Poliția Capitalei a căuta, vineri seară, 23 august, o tânără care a sunat la 112 și a anunțat că a fost sechestrată. Operațiunea de amploare a avut loc în zona Moghioroș din Drumul Taberei, însă totul a fost o farsă făcută de o tânără de 16 ani.

UPDATE - Apelul la 112 s-a dovedit a fi unul fals. Tânăra de 16 ani, care este din Constanța, a fost găsită în jurul orei 2.00 de polițiști și a declarat că nu a fost nicio clipă în pericol, totul fiind o farsă. „Minora a fost condusă la sediul Serviciului Investigații Criminale din Poliția Sectorului 6, unde a fost audiată în prezența reprezentanțiilor D.G.A.S.P.C.”, a anunțat Poliția Capitalei.

O tânără din București a sunat la 112, vineri seara, și a spus că este sechestrată într-un apartament. Ea a indicat zona, însă nu a putut oferi detalii despre locul exact unde se află. Aceasta a sunat în jurul orei 18:00 la 112 și a reclamat că este ținută cu forța într-un apartament, în zona Drumul Taberei, Tricodava, transmite Poliția Capitalei, într-un comunicat.

Fata nu a putut oferi detalii despre locul unde se află, apoi a închis apelul. De atunci, polițistii o caută pe fată și încearcă să ia legătura cu ea telefonic, însă fără succes. Aceasta a reușit să ofere însă un număr de înmatriculare, care a fost identificat ca apariținând unui autoturism care se află în alt oraș din țară, lucru care i-a făcut pe polițiști să se gândească că apelul ar putea fi, în cele din urmă, unul fals. 

 Poliția Capitalei a transmis, printr-un comunicat, că „în căutare sunt angrenate forțe din întreaga unitate de poliție. Căutările au fost declanșate imediat și sunt în desfășurare”. Echipajele de poliție au sosit în zona indicată de aceasta și verifică mai multe blocuri. Nu se știe însă momentan dacă apelul, realizat de pe o cartelă prepay, este unul veridic sau o farsă. 

Fata ar fi spus că nu are indicii clare, dar că vede pe geam un hipermarket și o cupolă de biserică. Poliștii nu exclud nici varianta unei farse, mai ales pentru că fata a spus că a fost luată cu o mașină și a dat și numărul exact al mașinii, doar că autoturismul este în Vâlcea și nu are nicio legătură cu fata. De asemenea, după tragedia din Caracal, cazurile de apeluri false la 112 care reclamă răpiri s-au înmulțit considerabil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net