Alertă falsă! O tânără a sunat la 112 și a anunțat că a fost sechestrată în zona Drumul Taberei din Capitală

112-tanara-rapita.jpg

Foto: Arhivă Click

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Poliția Capitalei a căuta, vineri seară, 23 august, o tânără care a sunat la 112 și a anunțat că a fost sechestrată. Operațiunea de amploare a avut loc în zona Moghioroș din Drumul Taberei, însă totul a fost o farsă făcută de o tânără de 16 ani.

UPDATE - Apelul la 112 s-a dovedit a fi unul fals. Tânăra de 16 ani, care este din Constanța, a fost găsită în jurul orei 2.00 de polițiști și a declarat că nu a fost nicio clipă în pericol, totul fiind o farsă. „Minora a fost condusă la sediul Serviciului Investigații Criminale din Poliția Sectorului 6, unde a fost audiată în prezența reprezentanțiilor D.G.A.S.P.C.”, a anunțat Poliția Capitalei.

O tânără din București a sunat la 112, vineri seara, și a spus că este sechestrată într-un apartament. Ea a indicat zona, însă nu a putut oferi detalii despre locul exact unde se află. Aceasta a sunat în jurul orei 18:00 la 112 și a reclamat că este ținută cu forța într-un apartament, în zona Drumul Taberei, Tricodava, transmite Poliția Capitalei, într-un comunicat.

O tânără a sunat la 112 și a anunțat că a fost sechestrată

Fata nu a putut oferi detalii despre locul unde se află, apoi a închis apelul. De atunci, polițistii o caută pe fată și încearcă să ia legătura cu ea telefonic, însă fără succes. Aceasta a reușit să ofere însă un număr de înmatriculare, care a fost identificat ca apariținând unui autoturism care se află în alt oraș din țară, lucru care i-a făcut pe polițiști să se gândească că apelul ar putea fi, în cele din urmă, unul fals. 

 Poliția Capitalei a transmis, printr-un comunicat, că „în căutare sunt angrenate forțe din întreaga unitate de poliție. Căutările au fost declanșate imediat și sunt în desfășurare”. Echipajele de poliție au sosit în zona indicată de aceasta și verifică mai multe blocuri. Nu se știe însă momentan dacă apelul, realizat de pe o cartelă prepay, este unul veridic sau o farsă. 

Fata ar fi spus că nu are indicii clare, dar că vede pe geam un hipermarket și o cupolă de biserică. Poliștii nu exclud nici varianta unei farse, mai ales pentru că fata a spus că a fost luată cu o mașină și a dat și numărul exact al mașinii, doar că autoturismul este în Vâlcea și nu are nicio legătură cu fata. De asemenea, după tragedia din Caracal, cazurile de apeluri false la 112 care reclamă răpiri s-au înmulțit considerabil.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5