Alertă de călătorie spre Grecia și Turcia. Sunt blocaje la frontieră

Ultima actualizare:

    Cozile de mașini la granița Greciei măsoară acum circa 15 km
Cozile de mașini la granița Greciei măsoară acum circa 15 km

Informați-vă înainte de a pleca la drum, spre Grecia. Fermierii din această țară au început să blocheze trecerile pe la punctele de frontieră cu Turcia, Bulgaria și Macedonia.

MAE informează cetăţenii români care călătoresc în Republica Elenă că fermierii din această țară au început să blocheze drumurile care intră sau ies din țară. Ei protestează prin ample acţiuni de blocare a drumurilor, în special în zona de nord a Greciei, atât în puncte de frontieră, cât şi pe autostrăzile interioare.

În prezent, este blocat accesul camioanelor, în ambele sensuri de mers, în punctele de frontieră cu Bulgaria (Promachonas, Ivailovgrad și Exohis), Turcia (Kastanion, Ormeniou și Kipon) şi Macedonia (Evzonon). Coloanele de autocamioane în aşteptare, în unele puncte, au lungimea de aproximativ 15 km.

Circulaţia autoturismelor nu a fost perturbată.

MAE vă recomandă să verificați rutele de deplasare, înainte de a pleca la drum. Puteți găsi informații pe pagina oficială a MAE, www.mae.ro, precum și prin aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de alertare, în cazul în care apar situaţii speciale.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net