Alertă cu bombă pe Otopeni! Un avion WizzAir a aterizat de urgență

Ultima actualizare:

    Alertă cu bombă pe aeroportul Otopeni. Este cercetat un avion WizzairFoto: Getty
Alertă cu bombă pe aeroportul Otopeni. Este cercetat un avion WizzairFoto: Getty

Un avion al companiei WizzAir a aterizat de urgență pe Otopeni, după ce o persoană a sesizat o posibilă alertă cu bombă. Aeronava a fost izolată iar la fața locului au ajuns echipajele de specialitate.

UPDATE: SRI anunță că a fost instituită celula de criză pe Otopeni.

O aeronavă a companiei WizzAir care venea de la Kutaisi și se îndrepta spre Varșovia a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni din București, după o alertă cu bombă la bord, joi, 25 octombrie, informează Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).Conform informațiilor oferite de Digi24, la fața locului s-au deplasat cinci mașini de pompieri, ambulanțe dar și trupele de securitate anti-tero care se vor asigura că incidentul este ținut sub control.

Avionul a fost parcat în secțiunea specială a aeroportului, destinată pentru acest tip de amenințarel, și a fost izolat. Potrivit surselor din cadrul Aeroportului Otopeni, la bordul aeronavei se aflau 173 de pasageri, care au fost debarcați conform procedurilor de urgență în acest caz.

Avionul a fost izolat și inspectat de echipele anti-tero, iar bomba este căutată de forțele de intervenție. Sunt verificate inclusiv bagajele pasagerilor, conform stirileprotv.ro

„Procedurile specifice sunt în curs. Pasagerii au fost debarcaţi şi aduşi în zona de îmbarcare a terminalului. Se acţionează în continuare pe procedura specifică pentru astfel de situaţii (procedura e clasificată)”, a precizat CNAB. De asemenea, Aeronews România a confirmat informația printr-un mesaj publicat pe pagina oficială de Twitter. Ameninţarea cu bombă a fost anunţată telefonic la aeroportul Kutaisi, Georgia, de către o femeie. Este vorba despre zborul W61576.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net