Alegeri locale 2020. Ludovic Orban a stat la coadă aproape 30 de minute: "M-am dezinfectat de două ori"

ludovic-orban-id148060_inquam_photos_george_calin.jpg

Ludovic Orban, la coadă ca să voteze
Inquam Photos / George Călin

Premierul Ludovic Orban s-a prezentat duminică, de la ora 8, la secția de votare din Dobroești, județul Ilfov, pentru a vota pentru alegerile locale. A stat la coadă timp de aproximativ 30 de minute, dar a spus că era pregătit să aștepte şi mai mult.

Premierul Ludovic Orban a declarat duminică, după ce şi-a exercitat dreptul de vot, că a votat pentru oamenii care îi garantează că pot îmbunătăţi viaţa în comunităţile locale. Premierul a fost nevoit să aştepte aproximativ 30 de minute la rând pentru a vota, dar a precizat că era pregătit să aștepte şi mai mult.

ludovic-orban-id148067_inquam_photos_george_calin.jpg

Ludovic Orban a votat în Dobroești, județul Ilfov
Inquam Photos / Octav Ganea

"Am fost pregătit să stau și mai mult. Dezinfecția la mâini s-a făcut de două ori, au fost mai catolici decât Papa, puteau lăsa mai mulți să voteze când am votat eu. Oamenii ar trebui să urmărească cum e procesul, se poate vota pe parcursul întregii zilei. Am luat legătura cu președintele AEP să aibă grijă să fluidizeze votul. Durata de așteptare să fie cât mai mică. De votul fiecăruia depinde cât de bine va fi administrată comunitatea locală" a spus Orban, la ieșirea de la urne, potrivit Digi 24.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1