Alegeri la PNL Timișoara: scandaluri, îmbrânceli și vorbe grele

scandal_1.jpg

A fost scandal în rândul liberalilor din Banat
foto: impactpress.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

PNL Timiş se confruntă cu un conflict intern fără precedent, alegerile pentru şefia filialei din Timişoara (anulate şi reorganizate) fiind marcate de fiecare dată de scandaluri cu îmbrânceli şi vorbe grele.

În final, după a doua tură de alegeri, suspendări şi dispute prin intermediul presei, liberalii din Timişoara şi-au desemnat conducerea. Viceprimarul Timişoarei, Cosmin Tabără, a fost ales preşedinte, fostul viceprimar Dan Diaconu – primvicepreşedinte şi Alexandru Chiţac, Simion Moşiu, Tănase Neluşi, Carmen Popescu, Lorenzo Barabas, Grigore Grigoroiu, Cosmin Hogea, Mihaela Valcovici – vicepreşedinţi. Disputele au continuat pe Facebook, unde preşedintele interimar, Alin Nica, i-a numit pe cei care au provocat scandal „gruparea bătăuşilor”.

La rândul său, Raul Ambruş, lider al nemulţumiţilor din partid, i-a catalogat pe câştigători „gruparea hoţilor”. Cele două tabere rivale s-au luat la ceartă de când au aflat că regula de acces la conferință este ca participanții să fie înregistrați și să primească o brățară și buletinul de vot. Iar cei care nu sunt pe convocator - să nu fie lăsați să intre. Sâmbătă, tabăra lui Raul Ambruș a forțat intrarea în sală, acuzând că mai mulți membri cu drept de vot au fost scoși de pe liste de către tabăra lui Alin Nica. În scandal a intervenit şi Ludovic Orban, care condamnă „încălcările grosolane ale democraţiei interne săvârşite la PNL Timişoara de Alin Nica, Dănuţ Groza, Alina Gorghiu şi Bogdan Ghelbere”.  

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul