Alegeri la PNL Timișoara: scandaluri, îmbrânceli și vorbe grele

Ultima actualizare:

    A fost scandal în rândul  liberalilor din Banat foto: impactpress.ro
A fost scandal în rândul liberalilor din Banat foto: impactpress.ro

PNL Timiş se confruntă cu un conflict intern fără precedent, alegerile pentru şefia filialei din Timişoara (anulate şi reorganizate) fiind marcate de fiecare dată de scandaluri cu îmbrânceli şi vorbe grele.

În final, după a doua tură de alegeri, suspendări şi dispute prin intermediul presei, liberalii din Timişoara şi-au desemnat conducerea. Viceprimarul Timişoarei, Cosmin Tabără, a fost ales preşedinte, fostul viceprimar Dan Diaconu – primvicepreşedinte şi Alexandru Chiţac, Simion Moşiu, Tănase Neluşi, Carmen Popescu, Lorenzo Barabas, Grigore Grigoroiu, Cosmin Hogea, Mihaela Valcovici – vicepreşedinţi. Disputele au continuat pe Facebook, unde preşedintele interimar, Alin Nica, i-a numit pe cei care au provocat scandal „gruparea bătăuşilor”.

La rândul său, Raul Ambruş, lider al nemulţumiţilor din partid, i-a catalogat pe câştigători „gruparea hoţilor”. Cele două tabere rivale s-au luat la ceartă de când au aflat că regula de acces la conferință este ca participanții să fie înregistrați și să primească o brățară și buletinul de vot. Iar cei care nu sunt pe convocator - să nu fie lăsați să intre. Sâmbătă, tabăra lui Raul Ambruș a forțat intrarea în sală, acuzând că mai mulți membri cu drept de vot au fost scoși de pe liste de către tabăra lui Alin Nica. În scandal a intervenit şi Ludovic Orban, care condamnă „încălcările grosolane ale democraţiei interne săvârşite la PNL Timişoara de Alin Nica, Dănuţ Groza, Alina Gorghiu şi Bogdan Ghelbere”.  

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net