Al doilea deces în cazul bebelușilor infectați cu E.coli

bebelus.jpg

copil externat Marie Curie, sindrom hemolitic uremic, bacteria E.colo, copii Arges
La spitalul Marie Curie mai sunt internați 5 bebeluși infectați cu bacteria E.coli
foto: Hepta

Luni (15 februarie) a decedat un al doilea bebeluș dintre cei 12 copii internați la Marie Curie, infectați cu bacteria E.coli. Este vorba despre o fetiță care era internată la secția de terapie intensivă a spitalului din Capitală.

Potrivit informațiilor difuzate la postul de televiziune Digi 24, este posibil ca micuța să fi fost intubată de către medici, întrucât starea ei se agravase. Vineri (12 februarie), medicii anunțau că starea bebelușilor internați la Marie Curie era stabilă, cu excepția unuia dintre ei, care urma să înceapă, atunci, dializa.

La spitalul din Capitală au mai rămas internați 10 bebeluși, dintre care patru sunt internați la terapie intensivă, iar alți șase la secția de metrologie. Este al doilea deces între copiii infectați cu bacteria E.coli, după moartea Dianei Oncescu, care s-a stins din viață joi, 4 februarie.

Loading...
 
 

Citește și

  • bacteria e.coli

    După ce mai mulți bebeluși au fost infectați cu E.coli, bacteria a ajuns în atenția publicului, mai ales că o fetiță a decedat în urma îmbolnăvirii. Escherichia coli afectează vasele de sânge și determină aproximativ 80% dintre cazurile de infecție a aparatului urinar, potrivit medicilor.

  • bebelusi ecoli

    Cazul bebelușilor infectați cu bacteria E.coli trece la un alt nivel. Autoritățile abilitate fac tot felul de teste și încearcă să găsească cauza îmbolnăvirii acestora. După ce apa și laptele praf au fost suspecte pentru răspândirea bacteriei ucigașe, acum este rândul fructelor să fie controlate.

  • Părinţii micuţei Diana, care a făcut blocaj renal şi a murit în cinci zile, plâng neîncetat. Pe lângă suferinţa pierderii unicului lor copil, aceştia ar trebui să treacă printr-un nou calvar: să asiste la deshumare.

  • copii infectati E.coli, bacteria E.coli Ages, spitalul Marie Curie, sugari bolnavi, bebelusi E.coli

    Starea celor 11 bebeluși transferați din Argeș la Spitalul Marie Curie din București s-a ameliorat sensibil, anunță medicii unității din Capitală. În cazul unuia singur starea de sănătate s-a agravat, motiv pentru care doctorii au decis să-i facă dializă peritoneală. Micuții au ajuns în București în stare gravă după o infecție severă cu bacteria E.coli.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1