A ajuns la închisoare după ce și-a șantajat fosta iubită. I-a spus că va afișa poze compromițătoare la primărie

victima.jpg

victima, santaj, sexual
I s-a spus ca va pune poze cu ea goala la primarie
FOTO: adevarul.ro

Un individ din Constanta a fost trimis după gratii pentru că și-a șantajat fosta iubită. Acesta înregistrase video partidele de amor dintre ei iar după ce s-au despărțit a amenințat-o că le va face publice dacă nu se va întoarce la el. Bărbatul i-a spus că poze compromițătoare vor ajunge la mama ei, prieteni și la primărie.

Bărbatul se numește Eduard Paul N. El și-a șantajat fosta iubită că va pune pe internet toate înregistrările partidelor de sex dintre ei, conform Replicaonline.ro.

A fost trimis în judecată pentru șantaj, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, contrabandă calificată, violarea vieţii private şi violarea vieţii private în formă continuată.

Ș-a filmat în timp ce făcea amor cu iubita, apoi a șantajat-o

Bărbatul este acuzat că a amplasat o cameră video în apartamentul unde locuia, iar apoi a înregistrat victima în timp ce întreţineau relaţii sexuale. După ce s-au despărțit, a încercat să facă victima să se împace cu el, în caz contrar ameninţând-o că distribuie acele poze compromiţătoare.

El i-a spus că va arăta fotografiile mamei ei, prietenelor, va afișa pozele la primărie, pe toate rețelele de socializare iar apoi chiar a distribuit pozele de pe un cont fals de Facebook.

Fosta iubită a spus polițiștilor că a avut o relaţie cu inculpatul dar după o perioadă de timp s-a despărţit de el deoarece era agresiv verbal şi o urmărea în permanenţă.

Eduard Paul a fost condamnat la 2 ani și 2 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, violarea vieţii private şi violarea vieţii private în formă continuată. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Citeste și:

Şantaj sexual cu fotografii deocheate în Neamț. Femeie de 41 de ani, escrocată de un tânăr de 19 ani

Fata unei judecătoare, şantajată cu poze indecente. Pedeapsă exemplară pentru vinovat

Loading...
 
 

Citește și