Air France reia zborurile pe ruta Bucureşti-Paris, după două luni de pauză! Primul zbor, pe 3 iunie

air_france.jpg

Avion Air France
Purtarea măştii este obligatorie în aeroport şi la bordul aeronavei
Foto: Arhiva Click!
Citeste tot despre: 

O nouă veste bună! Compania aeriană Air France a anunţat luni (25 mai) reluarea zborurilor între aeroportul Paris Charles de Gaulle şi aeroportul Bucureşti Henri Coandă începând cu 3 iunie, după o pauză de aproximativ două luni, compania precizând că în primă fază va fi operată o singură frecvenţă pe săptămână, urmând să crească succesiv la trei, respectiv cinci zboruri pe săptămână şi să devină zilnic începând cu 22 iunie. Purtarea măştii este obligatorie în aeroport şi la bordul aeronavei.

"Compania aeriană Air France anunţă reluarea zborurilor între aeroportul Paris Charles de Gaulle şi aeroportul Bucureşti Henri Coandă începând cu data de 3 iunie 2020, după o pauză de aproximativ două luni. Zborurile sunt operate în condiţii extinse de igienă pe tot parcursul procesului de check-in, îmbarcare, derulare a zborului şi debarcare", arată compania într-un comunicat.

Programul de zbor include în primă fază operarea unei singure frecvenţe pe săptămână, urmând să crească succesiv la trei, respectiv cinci zboruri pe săptămână şi să devină zilnic începând cu 22 iunie.

Air France își reia treptat zborurile

"Orarul de zbor poate suferi modificări în funcţie de deciziile autorităţilor, de nevoile pasagerilor din România şi de gradul de ocupare al zborurilor", precizează compania.

Până la sfârşitul lunii iunie şi sub rezerva ridicării restricţiilor de călătorie, Air France intenţionează să îşi reia treptat zborurile, cu o creştere a numărului de frecvenţe şi destinaţii. În luna iunie Air France va efectua aproximativ 15% din zborurile operate în mod normal în acest moment al anului.

"Oprirea bruscă a zborurilor, închiderea graniţelor şi impunerea unor măsuri de distanţare socială fără precedent au forţat întreaga industrie aeronautică să se adapteze unui mediu complet diferit de operare. Suntem bucuroşi că după aproximativ două luni de întrerupere a zborurilor putem relua frecvenţele de zbor spre hub-ul nostru din Paris. Am avut două luni în care am regândit modul de operare a zborurilor, în special partea de igienizare, astfel că putem spune că zborurile sunt operate în maximă siguranţă pentru pasageri", a declarat Alexandru Dobrescu, country manager Air France KLM Romania şi Bulgaria, citat de news.ro.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1