Aici se jefuia, aici se dormea! - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Procurorii care au văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate în benzinăria Petrom, din Satu Mare, acolo unde, la 24 mai, casiera era jefuită, nu au ştiut dacă trebuie să râdă sau să plângă.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din benzinărie arată că poliţistul Ioan Farcău şi jandarmul Adrian Bogdan Prunar intră în magazia benzinăriei în jurul orei 02.20.

La ora 4.30, un individ cu şapcă intră în benzinărie şi ameninţă cu un cuţit casiera, apoi îi ia banii. Apare colegul angajatei care încearcă să oprească hoţul.

Casiera, faţă-n faţă cu hoţul

simeon stalpnicul png

Fără succes, însă. Agitaţia l-a scos, la moment dat, pe jandarmul Adrian Bogdan Prunar din magazie în care stătea de mai bine de două ore.

Era buimăcit! Dar şi-a dat seama că n-are caschetă, aşa că a închis frumuşel uşa, s-a echipat şi apoi a ieşit. Jaful putea să aştepte. Agitaţia l-a năucit pe jandarm şi nici nu avea cum să acţioneze, ca n-avea armă.

Hoţul a pus mâna pe bani şi nu se sperie de jandarmul buimăcit

simeon stalpnicul png

A pornit totuşi după infractor, uitându-se mereu spre uşa magaziei în care colegul de serviciu, poliţistul Ioan Farcău mai zăbovea. A ieşit şi poliţistul, într-un târziu, dar la spartul târgului.

Fără armă şi cu ochii după colegul poliţist, jandarmul porneşte după hoţ

simeon stalpnicul png

„Cei doi au dat dovadă de o gafă profesională de nedescris. Şi un copil de clasa întâi se descurca mai bine. Indiciile pe care le avem de pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere mă fac să cred că cei doi dormeau în timpul serviciului. Nimeni nu poate să îmi schimbe această părere", a precizat, ieri, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, Ana Rusu. Poliţistul şi jandarmul sunt acuzaţi de neglijenţă în serviciu şi riscă închisoare de la o lună la 2 ani sau amendă.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net