Aici îți repari dantura ieftin. Un periaj costă 30 de lei

Ultima actualizare:

    Pacienții nu întârzie să apară la Centrul Sf. Nectarie Fotografii: DGASPC Sector 6
Pacienții nu întârzie să apară la Centrul Sf. Nectarie Fotografii: DGASPC Sector 6

Biserica are grijă de dinții tăi! A donat aparatură Centrului Sf. Nectarie din sectorul 6, astfel că nevoiașii își fac dantura gratuit. Ceilalți plătesc sume modice, ca de exemplu, 30 de lei un periaj profesional.

Nu uita! Dantura este cartea ta de vizită, iar dacă ai parte și de prețuri mici ar fi păcat să nu-ți rezolvi problemele.

La Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” există de puțin timp două cabinete stomatologice, complet utilate de Biserica Ortodoxă.

”Aparatura și instrumentele medicale donate fac viața mai ușoară tuturor persoanelor care necesită tratament stomatologic. Specialiștii noștri îți oferă un plan de tratament bine structurat, adaptat nevoilor individuale specifice, la prețuri competitive. Spre exemplu, un periaj profesional, aplicat în vederea prevenirii apariției cariilor, costă la noi 30 de lei”, anunță reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului sector 6.

Totodată, tratarea unei carii costă 90 de lei. La un cabinet normal periajul este în jur de 100 de lei și tratarea unei carii simple între 100 și 150 de lei.

Nevoiașii au parte de gratuitate

Interesant este faptul că cei care locuiesc în sectorul 6 și fac parte din familii modeste beneficiază de gratuitate sau de reducere, în funcție de venituri. Însă oricine, indiferent de domiciliu, poate veni aici să se trateze.

Cele două cabinete stomatologice sunt deschise luni până vineri, între orele 8.00-20.00, iar programările se fac la tel: 031.9593.

Deschis în decembrie 2017, Centrul ”Sfântul Nectarie” se află pe Bd. Uverturii  nr. 81 și oferă servicii medicale în mai multe specializări: ORL, ortopedie, recuperare medicală, medicină internă, gastroenterologie, psihiatrie, oftalmologie, urologie, cardiologie, endocrinologie, dermatologie, medicina muncii, ginecologie, stomatologie, psihologie, laborator de analize medicale, chirurgie generală, neurologie infantilă, chirurgie cardiovasculară, neurochirurgie, kinetoterapie, neurologie.

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net