Aici îşi aşteaptă Elena Udrea condamnarea!

Ultima actualizare:

    Jaco, oraşul-staţiune  la Oceanul Pacific,  unde s-ar afla Udrea
Jaco, oraşul-staţiune la Oceanul Pacific, unde s-ar afla Udrea

Costa Rica, o ţară a contrastelor, plaje cât vezi cu ochii, hoteluri luxoase, terase extravagante, dar şi străzi găurite, hârburi de maşini şi case părăginite. Milionari în limuzine, dar şi drogaţi şi prostituate la colţ de stradă. Aici a ales Elena Udrea să trăiască şi chiar să-şi aducă pe lume fetiţa!

Astăzi e marea zi pentru Elena Udrea! În timp ce la Bucureşti se judecă ultimul termen în dosarul Gala Bute, Click! vă povesteşte de la faţa locului cum o duce Elena Udrea la 100.000 de kilometri depărtare, pe plajele din Costa Rica, şi mai exact în Jaco, căci se pare că aici ar locui blondina de la Turism, conform surselor noastre. Jaco este o staţiune a contrastelor, poreclită Las Vegasul din Costa Rica. E perfecţiunea întruchipată dacă te referi la sporturile nautice, surfingul incredibil, hotelurile luxoase şi restaurantele bune, dar este, de asemenea, „casa” prostituţiei şi a drogurilor. De asemenea, o apă limpede şi azurie te aşteaptă să te bălăceşti, dar plaja cu nisip alb şi fin este destul de neîngrijită. Staţiunea e la o oră şi jumătate de San Jose, capitala ţării, ceea ce i-a crescut popularitatea. De aceea, orăşelul a devenit rapid locul preferat al turiştilor şi localnicilor cu bani. Mulţi americani au investit aici, speculând în domeniul imobiliar şi cumpărând totul. Asta se pare că le-a atras în îndepărtata Costa Rica şi pe româncele Alina Bica şi Elena Udrea. Soare, plajă, bunăstare şi mai ales linişte!


    Udrea şi Bica au fost  fotografiate la plajă de  un român aflat în vacanţă
Udrea şi Bica au fost fotografiate la plajă de un român aflat în vacanţă

Am vizitat şi noi plajele din Jaco şi vă putem spune că alegerea lor este îndreptăţită. Cu siguranţă, aerul de vacanţă permanentă le face să uite de problemele penale din România. Dar nu e deloc ieftin să trăieşti aici. În sezon, o cameră la un hotel de 4 stele poate ajunge şi la 300 de dolari, iar de la masă nu te ridici fără să laşi 20 de dolari, deşi n-ai mâncat decât un singur fel. Dacă mai pui cafea, băutură şi desert te duce spre 40 de dolari. Noroc că acum în Costa Rica a venit iarna, adică ce înseamnă iarnă aici – 23-26 de grade Celsius, şi preţurile s-au mai redus, ca în extrasezon. Te poţi caza lejer cu 70-100 de dolari! Dacă vii ca turist, ai o grămadă de locuri de vizitat. Poţi alege o excursie de o zi pe insula Tortuga cu totul organizat, vaporaş, mâncare, la 100 de dolari. 


    Costa Rica este o  ţară din America  Centrală, între  Oceanul Pacific şi  Marea Caraibelor
Costa Rica este o ţară din America Centrală, între Oceanul Pacific şi Marea Caraibelor

Dacă vrei să trăieşti pe pielea ta experienţa costaricană, asemenea Elenei Udrea, poţi achiziţiona o excursie printr-o agenţie de turism din România. Cu 2.500 de dolari ai avion şi o săptămână de cazare într-una din superbele staţiuni de la Oceanul Pacific.

simeon stalpnicul png

Ţine prima pagină a ziarelor din Costa Rica

simeon stalpnicul png

Este vedetă şi în Costa Rica. Elena Udrea a ajuns pe prima pagină a ziarului Diario Extra, care a publicat un articol intitulat „Românii fugari aleg Costa Rica drept refugiu”. Ziariştii se referă la Udrea, despre care afirmă că e „o femeie foarte controversată în ţara ei“, amintind că e fost ministru şi că e acuzată de corupţie.  Articolul o menţionează şi pe fosta șefă DIICOT Alina Bica, o apropiată a Elenei Udrea. Cele două au fost văzute împreună la restaurant în Costa Rica, dar şi la magazine. Materialul e ilustrat cu fotografii sexy ale Elenei Udrea. 

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net