«Aici e mai frumos decât pe Coasta de Azur!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dacă românii nu au mereu cuvinte de laudă când vine vorba de litoralul autohton, străinii sunt de-a dreptul impresionaţi. Nici nu s-au aranjat bine umbreluţele şi şezlongurile, că plaja s-a umplut de turişti străini. Suedezi, francezi sau africani s-au bronzat în weekend la Mamaia şi declară încântaţi că vor reveni în această vară.

Flora (26 de ani) a zburat 4.340 de kilometri pentru a face baie în Marea Neagră. Originară din Bangui, capitala Africii Centrale, tânăra a vizitat cele mai exclusiviste locaţii de pe Glob, însă Mamaia a cucerit-o definitiv.

"Aici e mai frumos decât pe Coasta de Azur. Plaja, nisipul, scoicile si serviciile sunt pe placul meu", ne-a spus africanca, care nu a cheltuit mai mult de 200 de euro în weekendul petrecut la noi.

Andreea şi Viktor (Suedia) se simt bine la Mamaia

simeon stalpnicul png

Antonela şi Clara, din Bucureşti, spun că plaja e îngrijită

simeon stalpnicul png

Între Andreea (19 ani) şi Viktor (21 de ani) a fost dragoste la primul click. Cei doi s-au cunoscut pe internet, în urmă cu an jumătate, şi, de atunci, fac lunar naveta între România şi Suedia. Viktor e prima dată pe litoralul nostru şi, chiar dacă nu s-a încumetat să facă o baie în mare, s-a bălăcit toată ziua în piscina hotelului. "Am fost de curând în Egipt şi pot spune că aici e mult mai bine. Mai multă libertate, distracţie şi servicii de calitate", ne-a decalarat suedezul.

Click!spune

Vreme instabilă, în aceste zile, pe litoral. Astăzi, cerul va fi variabil, iar meteorologii avertizează că e posibil să apară şi furtuni. Maxima va fi de 25 de grade. Mâine, soarele va predomina şi vor fi 23 de grade. Marţi, cerul va fi variabil, iar temperatura maximă de 24 de grade.

image
image
image
image
image
image
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net