Aici e expusă averea lui Corneliu Vadim Tudor

vadim-avere-.jpg

Cele mai scumpe bunuri scoase la licitaţie sunt stiloul de aur de 6.500 € şi un document ce conţine trei semnături olografe ale lui Napoleon Bonaparte (7.000 €)
Foto: Dan L. Brumar

Cărţile, icoanele şi suvenirurile de suflet ale lui Corneliu Vadim Tudor, care vor fi scoase le licitaţie în 24 noiembrie, sunt expuse în două încăperi fastuoase ale Palatului Cesianu-Racoviţă din Capitală.

Fiicele lui Vadim şi reprezentanţii casei de licitaţie prin care acestea vor fi vândute au muncit pe brânci marţi noapte pentru etichetarea şi aranjarea fiecărui obiect de valoare din colecţia fostului om politic. Circa 315 piese rare, cărţi, manuscrise, icoane, scrisori semnate de importante personalităţi şi fotografii cu autograf au fost depuse în două încăperi ale palatului, care azi e sediul casei de licitaţii Artmark.

Obiectele strânse de Vadim Tudor de-a lungul vieţii vor putea fi vizitate gratuit până în ziua licitaţiei, eveniment găzduit de Hotelul Hilton din Bucureşti. Colecţia scoasă la licitaţie, după preţul de pornire al fiecărui exponat, este evaluată la circa 60.000 de euro. Cei care vor participa la licitaţie vor plăti un comision de 20% din preţul plătit, însă acesta poate scădea la 18,5% dacă se achită contravaloarea obiectelor licitate în termen de 24 de ore.

Obiectele care i-au aparţinut lui Vadim Tudor au fost scoase la vânzare de fiicele sale, Lidia (25 de ani) şi Eugenia (20 de ani) şi de soţia politicianului, Doina.

vadim-.jpg

Corneliu Vadim Tudor
Loading...

Citește și

  • Moştenirea culturală a lui Vadim va ajunge în casele dichisite ale colecţionarilor de rarităţi. Familia regretatului scriitor şi om politic nu a apreciat la adevărata lor valoare obiectele pe care Vadim le-a strâns cu aplomb de-a lungul vieţii. Peste 300 de cărţi rare, manuscrise, icoane, scrisori şi portrete cu autograf ale unor personalităţi autohtone şi internaţionale vor fi vândute la licitaţie pe 24 noiembrie.

  • sotia lui corneliu vadim tudor

    Corneliu Vadim Tudor a murit luni (14 septembrie), la vârsta de 65 de ani, în urma unui infarct. Familia politicianului este cea mai afectată de tragedie, iar multă lume se întreabă cum arată soţia lui Corneliu Vadim Tudor.

  • amanta

    După moartea lui Corneliu Vadim Tudor, presa a scris despre o posibilă idilă între avocata Adelina Popovici și acesta. Blonda a vorbit luni (21 septembrie), în cadrul emisiunii „La Măruță” difuzată pe PRO TV, despre relația lor.

  • Familia lui Corneliu Vadim Tudor are mari probleme financiare după moartea fostului lider PRM. Tribunul a lăsat în urmă multe datorii, iar fetele şi soţia lui Vadim Tudor au numeroase cheltuiei. Pentru a face rost de bani, ele au decis să scoată la vânzare bunurile de care nu mai au nevoie, printre care se află şi maşina lui Vadim.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1