Aici au îngropat șase kilograme de aur

Ultima actualizare:

    Sacul plin cu valori  fusese îngropat  pe acest câmp
Sacul plin cu valori fusese îngropat pe acest câmp

Peste şase kilograme de aur, furate dintr-o casă de amanet din Olănești, au fost descoperite de polițiști îngropate pe un câmp din comuna băcăoană Bîrsăneşti. Erau ascunse bine într-un sac, în care se aflau 250 de plicuri și 340 de lei.

Din investigaţiile poliţiştilor a rezultat că, în perioada 2016-2017, o femeie de 38 de ani, angajată la casa de amanet, ar fi întocmit mai multe contracte fictive pe numele a diferite persoane și și-a însușit sumele obţinute. Astfel că în gestiunea firmei a apărut o cantitate mai mare de aur decât cea existentă. În urmă cu o lună, angajata, în complicitate cu o altă femeie de 60 de ani, a înscenat o tâlhărie. Aceasta din urmă s-a deghizat într-un muncitor de la salubritate și a furat tot ce se afla în seif, salariata spunându-le oamenilor legii că a fost amenințată. Scenariul lor a fost dejucat de polițiști, iar cele două se află acum în arest preventiv. 

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net