Ai vrea să-ţi spele maşina bunăciunea asta? Demonstrație sexy la Auto Total Bucharest Show

4-1.-6col-cu-tifet-la-cap.jpg

Uau, ce poziţii ne oferă tânăra din imagine!
Foto: Sever Gheorghe

Se mişcă lasciv, spală maşini de fiţe cu trupurile lor bronzate. Lângă ele, zeci de maşini de curse îşi forjează motoarele, iar câţiva tineri sfidează legile fizicii cu skateboarduri şi biciclete. Nu suntem într-un film de aventuri, este atmosfera de ieri de la Auto Total Bucharest Show 2016, festivalul iubitorilor de maşini, organizat la complexul Romexpo din Capitală.

”Doamne, cum şterge capota cu trupul ei ud, zici că o să îi ia vopseaua”, oftează cu ochii cât cepele Auraş, băiat de oraş, venit cu prietenii la festival. Sunt doar trei fete care fac o demonstraţie de ”sexy car wash” pe tot atâtea vehicule, dar nimeni nu mai evaluează cât de bine sunt spălaţi bolizii. 

4-papuse-masina.jpg

Fotografii: Sever Gheorghe

 

Nici nu mai contează. Demonstraţia durează doar un sfert de o oră, suficient ca să aducă gradul de testosteron a zeci de bărbaţi la cote maxime. Aceasta e doar una dintre atracţiile festivalului organizat pe 11 şi 12 iunie la Romexpo. În pavilonul central expun 120 de firme tot ce înseamnă piese pentru maşini şi oricine poate găsi ”medicamentul”care să îi vindece autovehiculul sau să îi îmbunătăţească performanţele. Afară, pe 5.000 de mp, toţi proprietarii de maşini tunate din România care au avut ce arăta şi-au adus odoarele să le vadă lumea. De la vehicule fabricate în ţară şi până la limuzine de sute de mii de euro, toate mărcile erau reprezentate în imensa parcare. În avanpremiera Campionatului Naţional de Drift, organizat în faţa Palatului Parlamentului peste două săptămâni, cei mai buni piloţi din ţară au ridicat adrenalina vizitatorilor de la târg, cu demonstraţii care au scos la propriu flăcări şi fum din bolizii tunaţi. La câţiva metri de ei, mai mulţi tineri şochează asistenţa efectuând piruete sau salturi uimitoare cu bicicleta sau skateboardul. În sfârşit, nu lipsesc demonstraţiile practicanţilor unor sporturi care fac furori în lume, ”Parkour” şi ”freerunning”: tineri care prin salturi sau elemente de acrobaţie se deplasează pe orice bucăţică de teren. Festivalul e deschis şi azi între 10.00 şi 18.00, iar un bilet costă 20 de lei.

4-5.-2col-img_0042.jpg

Foto: Sever Gheorghe
Loading...