Ai treabă la RAR? Uite cum se lucrează!

Ultima actualizare:

    Inspectorii RAR nu lucrează luni, însă vor recupera
Inspectorii RAR nu lucrează luni, însă vor recupera

România nu mai muncește! Timp de patru zile, angajații, în special cei de la stat, au liber. La fel și inspectorii de la Registrul Auto Român (RAR). Iată când vor recupera!

Marți, 24 ianuarie, sărbătorim Mica Unire, astfel că românii au liber legal de la stat. Dar ca să încurajeze turismul, guvernanții au decis să nu se mai muncească nici luni, 23 ianuarie.

Astfel că se va face punte cu zilele de weekend. Timp berechet pentru o minivacanță.

Prima zi din săptămână trebuie, însă, recuperată. Cei de la RAR, spre exemplu, anunță că vor veni la serviciu, în contul zile de 23 ianuarie, vineri, 27 ianuarie, între orele 8.00-16.30, și sâmbătă, 28 ianuarie, între orele 8.00-14.00.

La reprezentanța RAR Voluntari programul de lucru va fi devansat cu 30 de minute. Clienții se vor putea prezenta, deci, între orele 7.30 - 16.00,  respectiv 7.30- 13.30.

”Clienții care aveau programări pentru data de 23 ianuarie se vor putea prezenta ulterior la reprezentanțele unde aveau deja făcută programarea, în orice zi din intervalul 25-28 ianuarie, fără a mai fi nevoiți să își facă altă programare”, anunță reprezentanții instituției.  

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net